Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.63

Superbet

Un prim weekend din 2024, iar oferta începe să fie una din ce în ce mai bogată, asta chiar dacă încă nu avem chiar toate campionatele la capacitate maximă.

Pentru dimineața zilei de sâmbătă ajungem în Australia, acolo unde sunt programate trei partide. Le-am pus pe toate pe un bilet care aproape că ne triplează suma investită.

cota2.ro

WS WANDERERS - CENTRAL COAST MARINERS (08:30) - Începem de dimineață, cu Wanderers, ocupanta locului 3, care primește vizita celor de la Central Coast Mariners, echipă aflată în prezent pe poziția a 6-a. Între cele două echipe sunt 4 puncte diferență.

  • În primele 10 etape, gazdele de azi au marcat 19 goluri, perioadă în care au primit 11 goluri;
  • De cealaltă parte, CC Mariners stă și mai bine la nivel de atac, cu 21 de goluri, dar are probleme mai importante în defensivă, cu 17 goluri încasate;
  • 4 dintre ultimele 5 meciuri directe au produs minimum 3 reușite;
  • În 2023, Wanderers a câștigat cu 2-0 meciul de acasă, în timp ce duelul cu CC Mariners gazdă s-a terminat la egalitate, 2-2.

BRISBANE ROAR - SYDNEY FC (10:45) - Brisbane abordează duelul cu Sydney după 3 înfrângeri consecutive, în timp ce oaspeții au două succese la rând. Totuși, ambele grupări sunt într-o primă parte de sezon cu evoluții modeste:

  • Brisbane e pe locul 8, cu 14 puncte, în timp ce Sydney e pe 10, cu 12 puncte;
  • 6,3 cornere este medie per meci a celor de la Brisbane, depășită în mod clar de media oaspeților în ceea ce privește loviturile de la colțul terenului: 8,4 cornere per meci au cei de la Sydney;
  • 9 cornere au fost la ultimul meci direct.

PERTH GLORY - MELBOURNE VICTORY (12:45) - Melbourne Victory țintește titlul și are un start excelent de sezon. După 10 etape, trupa din Melbourne are 20 de puncte, cu unul în spatele liderului Wellington, formație care are însă un meci în plus disputat. Perth a ratat startul de campionat, e penultima, pe locul 11, cu doar 8 puncte în 10 etape.

  • în mod normal, oaspeții sunt favoriți la victorie, dar și aici vom merge tot în zona de pariu special pe faze fixe;
  • chiar dacă are un sezon început prost, Perth e o echipă care se focusează și pe atac, o medie de 4,5 cornere/meci;
  • de cealaltă parte, e clar că Melbourne este echipa care va ataca mai mult și de la ea ne vom aștepta la ajutor în mod special: 7,1 cornere/meci livrează cei de la Melbourne în acest sezon;
  • 12 cornere au fost la ultimul duel direct oficial dintre cele două echipe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
WS Wanderers vs Central Coast Mariners
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.35
Brisbane Roar vs Sydney FC
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
1.36
Perth Glory vs Melbourne Victory
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
1.43
Cota finala: 2.63
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro