Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Alex De Minaur

BETANO

Un pronostic special de la United Cup, cu șanse mari de reușită în opinia nea, ma aștept sa ne aduca un win la o cotă bună. Este un value bet ce nu trebuie ratat.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 7 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant și dă încă senzația că îi este teamă să forțeze. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle si titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Zverev. A adus țării sale 3 puncte la United Cup, trecând de Sonego, Mannarino și Tsitsipas.

cota2.ro

Alex De Minaur este un jucător Australian de 24 ani, un mare talent, care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 7 titluri ATP, toate pe hard, ultimul anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură.Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Are numai puțin de 4 finale in 2023. La United cup a pierdut surprinzător cu Norrie, însă apoi a fost imperial în meciurile cu Fritz și Djokovic.

Moralul lui DeMinaur este la maxim după ce l-a bătut pe Djokovic, meci în care a servit 7 asi. A dat aici 8 cu Norrie și 3 cu Fritz intr-un meci foarte scurt. Joaca acasa, este super motivat, iar 2 asi sunt ușor de realizat. Zverev a primit 7 de la Sonego, 6 de la Mannarino și 4 de la Tsitsipas. Aștept un meci lung, iar cota pentru 3+ asi DeMinaur mi se pare de neratat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Alex De Minaur
Pronostic:
De Minaur peste 2.5 asi
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 10.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro