Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

UNIBET

LECCE - CAGLIARI

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Stadio Via del Mare”, Lecce primeste vizita celor de la Cagliari, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Serie A.

In ultima partida de campionat, Lecce a pierdut foarte greu pe terenul Atalantei, scor 0-1, meci in care si-a creat foarte multe oportunitati importante de a marca. De partea cealalta, Cagliari vine dupa un esec usturator un Cupa Italiei contra celor de la AC Milan, scor 1-4, asta dupa cu in ultimul meci de campionat a reusit doar o remiza cu Empoli, in urma unui meci in care au dominat copios si chiar au ratat o lovitura de la 11 metri. Clasate pe locurile 13, respectiv 18, Lecce si Cagliari s-au intalnit ultima data in 2020, atunci cand incheiau partida de pe ”Unipol Domus” cu rezultat ”alb” pe tabela de marcaj.

cota2.ro

Lecce este o echipa foarte ofensiva si meci de meci isi creeaza foarte multe ocazii de gol, in special atunci cand evolueaza in fata propriilor fani. Mai precis, in cele 9 meciuri disputate pe teren propriu, ”lupii” si-au creat injur de 140 de oportunitati de a marca si au cadrat aproximativ 46 de suturi. Chiar daca a evoluat putin in unele meciuri, Nikola Krstovic si-a aratat clasa si a reusit sa-si creeze multe ocazii de gol, pe teren propriu bifand chiar o medie uriasa, de 3.97 per 90 de minute de joc. Atacantul muntenegran a fost cel mai periculos om al lui Lecce si in ultima partida de campionat, atunci cand pe terenul Atalantei si-a creat 4 ocazii de gol. 

Pontul meu pentru meciul Lecce - Cagliari este ”Nicola Krstovic 2+ suturi”, la o cota de 1.52, disponibila pe Unibet.

SASSUOLO - FIORENTINA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Mapei Stadium”, Sassuolo primeste vizita celor de la Fiorentina, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Serie A.

Sassuolo are un sezon dezamagitor pana in momentul de fata, ocupand pozitia a 16-a si fiind la doar doua puncte distanta de zona ”rosie” a clasamentului. Sassuolo are doar o victorie in ultimele 8 etape, iar acest aspect nu e unul deloc imbucurator, mai ales ca in aceasta editie au a doua cea mai slaba defensiva, cu 33 de goluri incasate. De partea cealalta, Fiorentina ocupa un loc de UEFA Champions League, insa jocul nu e unul fantastic, dupa parerea mea. Echipa lui Vincenzo Italiano a castigat ultimele trei meciuri de campionat cu acelasi scor, 1-0, iar in deplasare nu are o ofensiva nemaipomenita pentru locul pe care il ocupa, reusind doar 12 goluri in cele 9 meciuri disputate departe de ”casa”.

Domenico Berardi este cel mai bun jucator al gazdelor, iar acest lucru l-a demonstrat aproape meci de meci in care a fost prezent. Atacantul lui Sassuolo a inregistrat o medie de 3.37 ocazii de gol in acest sezon de Serie A, iar pe propriul teren a reusit sa bifeze o medie de 1.60 suturi pe poarta per 90 de minute de joc. Berardi executa faze fixe, penalty-uri, are un sut fabulos si apare des la finalizare, avand in vedere ca detine o viteza buna si un dribling excelent. Consider ca azi o sa-si faca simtita prezenta si cred ca sunt sanse destul de mari ca acesta sa apara chiar si pe lista marcatorilor. Cert e ca Terracciano o sa aiba un meci foarte dificil in aceasta seara. 

Pontul meu pentru meciul Sassuolo - Fiorentina este ”Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.40, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Lecce vs Cagliari
Pronostic:
Nicola Krstovic 2+ suturi
Cota
1.52
Sassuolo vs Fiorentina
Pronostic:
Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro