Ponturi Pariuri Fotbal Empoli vs AC Milan

BETFAIR SPORTSBOOK

EMPOLI - AC MILAN

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 13:30, pe ”Stadio Carlo Castellani”, Empoli primeste vizita celor de la AC Milan, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Serie A.

Empoli are un sezon ratat din aproape toate punctele de vedere, insa salvarea de la retrogradare este posibila, tinand cont ca in acest moment, chiar daca se afla pe penultimul loc in campionat, este la doar doua puncte de salvare. In runda precedenta, Empoli a scos un 0-0 miraculos pe ”Unipol Domus” in fata celor de la Cagliari si repet cuvantul ”miraculos”, deoarece Cagliari a incheiat partida cu un xG de 2.03, si-a creat de trei ori mai multe ocazii de gol, a avut un gol anulat de VAR si a irosit o lovitura de pedeapsa in ultimele 10 minute ale jocului. De partea cealalta, AC Milan ocupa locul 3 in campionat, iar in cazul unei victorii se poate apropia, pentru moment, la 4 puncte de locul secund, ocupat de Juventus. ”Diavolii” vin dupa succesul categoric din Cupa Italiei, 4-1 impotriva lui Cagliari, rezultat precedat de un succes in campionat contra celor de la Sassuolo, scor 1-0.

cota2.ro

Olivier Giroud continua sa impresioneze si la 37 de ani, acesta bifand cateva cifre foarte bune in actuala stagiune. Atacantul francez a fost odihnit in partida de cupa, asa ca are toate sansele sa apara chiar si pe tabela, tinand cont ca echipa sa intalneste formatia cu cel mai slab parcurs de pe teren propriu din Serie A si totodata formatia cu cel mai slab atac (10 goluri marcate), respectiv cea mai slaba aparare (30 goluri primite). In 10 din cele 14 meciuri ca titular in acest sezon de Serie A, Olivier Giroud s-a facut remarcat fie printr-o reusita, fie printr-un assist oferit colegilor. Aceasta performanta a inregistrat-o in toate cele 7 meciuri de pe teren strain in care a fost titular. Tinand cont de acest aspect, dar si de cifrele slabe avute de echipa adversa, consider ca un pariu pe Giroud are mari sanse de reusita.

Pontul meu pentru meciul Empoli - AC Milan este ”Olivier Giroud inscrie sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

**La acest pont avem o super cota marita de la 1.91 la 2.00. Mai precis, dupa de am adaugat selectia pe bilet, bifam casuta ”Mareste-ti Cota” pentru acest mic boost.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Empoli vs AC Milan
Pronostic:
Olivier Giroud inscrie sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro