Ponturi Pariuri Tenis Elise Mertens vs Danielle Rose Collins

BETANO

Vin cu un pronostic special, în care am încredere ridicata, din primul tur al turneului WTA de hard de la Hobart. Vedeți mai jos avancronica meciului Mertens - Collins. 

Elise Mertens este cea mai buna sportiva din Belgia a ultimilor ani, o jucătoare de 28 ani momentan pe locul 30 WTA . Ea este una dintre cele mai constante sportive din circuit, fiind de peste 6 ani în top 50, perioada in care a câștigat și 8 titluri WTA. Ea prefera suprafețele rapide, este înaltă și câștigă multe puncte ușoare cu serviciul. Forma sa este buna și a câștigat recent, tot pe hard, titlul de la Monastir. Mertens este o jucătoare înaltă, care forțează foarte mult serviciul, având un număr ridicat de duble greșeli.

cota2.ro

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 30 ani din SUA aflată pe locul 54 WTA. Ea provine din campionatul universitar de tenis american, iar cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are titluri la San Jose și Palermo, iar în 2022 a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume.Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee din ultimii 2 ani. Are totuși în 2023 semifinale la San Diego și sferturi la Montreal. Collins este o sportivă puternică care preferă hardul, punându-si in valoare loviturile puternice.

Influențați de ultimul meci disputat de Mertens, bookmakerii au uitat despre cine vorbim și faptul că Elise a avut alături de Parks cea mai mare medie de duble greșeli/ meci din circuit în 2023. Meciurile sale cu Collins din ultimii 3 ani au adus 33 duble greșeli pentru jucătoarea din Belgia și 26 pentru Collins în 4 partide. Vad si acum un meci lung, cu tie-break ori set decisiv, timp suficient pentru cel puțin 9 duble greșeli.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elise Mertens vs Danielle Rose Collins
Pronostic:
9 + duble greșeli în meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro