Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko

Superbet

Avancronica de azi vine de la Adelaide, acolo unde in primul tur avem meciul dintre Sorana Cirstea și Jelena Ostapenko. Vedeți mai jos pronosticul.

Sorana Cirstea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 26 WTA. Desi este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, ea pare că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. Sori vine dupa un an foarte bun, încununat cu sferturile de finală de la US Open, după ce anterior impresionase la Sunshine Double, obținând sferturi la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine după un an cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger. A început anul cu eliminare în primul tur la Brisbane.

cota2.ro

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 12 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 4 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2023 a câștigat titlul la Birmingham pe iarba, are semifinale la Roma pe zgura si sferturi la US Open pe hard, acolo unde a bătut-o pe Swiatek. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, fiind recunoscută pentru inconstanța sa. Aici vine după turneul de la Brisbane unde a pierdut în turul secund contra Pliskovei.

Atât Sorana cât și Ostapenko sunt jucătoare bune ale circuitului, însă sunt recunoscute pentru inconstanța lor. Ele își schimbă mult nivelul jocului inclusiv pe parcursul meciurilor, de aceea sunt implicate de regulă în meciuri lungi. În 2023 s-au întâlnit de 2 ori, la Roma au fost 26 game-uri și a câștigat Ostapenko, iar la Wimbledon Sorana si-a luat revanșa după un meci memorabil cu 33 game-uri. Văd și acum echilibru, iar overul pare abordabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 6.93
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro