Ponturi Pariuri Fotbal Kasimpasa vs Istanbul Basaksehir

BETANO

KASIMPASA - ISTANBUL BASAKSEHIR

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Recep Tayyip Erdogan Stadyumu”, Kasimpasa primeste vizita celor de la Istanbul Basaksehir, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Super Lig. 

Trupa lui Sami Ugurlu ocupa pozitia a 8-a in momentul de fata, fiind la doar trei puncte distanta de locurile care duc in cupele europene. In ultima runda de campionat, Kasimpasa a bifat un succes rasunator contra celor de la Besiktas, chiar pe ”Tupras Stadium”, meci incheiat cu scorul de 3-1, in urma unui hattrick reusit de atacantul Nuno Da Costa, jucator originar din Capul Verde, cotat in acest moment de site-urile de specialitate la aproximativ 700.000 de euro. De partea cealalta, Istanbul Basaksehir se claseaza pe pozitia a 13-a, fiind la doar doua puncte de zona rosie a clasamentului. Formatia condusa de Atan Cagdas vine dupa o remiza ”alba” pe propriul teren, in fata celor de la Adana Demirspor, dupa un meci destul de sarac in faze de poarta. In ultimul meci direct dintre dintre cele doua formatii, disputat pe ”Recep Tayyip Erdogan Stadyumu”, Istanbul Basaksehir a reusit sa se impuna dramatic cu scorul de 3-1, dupa doua goluri marcate in minutele 90+8 (penalty), respectiv 90+10, asta dupa ce in minutul 90+7 a avut un gol anulat de VAR, iar echipa gazda a ramas in inferioritate. Partidele dintre cele doua formatii au fost mereu ”bogate” in goluri, mai ales daca ne uitam pe ultimele 10 dueluri, acolo unde 90% dintre ele s-au incheiat cu minim trei goluri pe tabela de marcaj.

cota2.ro

Nuno Da Costa traverseaza o perioada foarte buna cu numai putin de 5 reusite in ultimele 4 meciuri de campionat. In cele 4 meciuri ca titular pentru Kasimpasa, jucatorul din Campul Verde si-a creat 7 oportunitati de a marca si a reusit sa cadreze 5 suturi. Da Costa este un jucator inalt, cu o viteza si o detenta foarte buna, cu un sut destul de decent si un jucator foarte greu de tinut in marcaj deoarece este agil si se pozitioneaza foarte bine in careul advers. Kasimpasa este a treia cea mai ofensiva echipa din Super Lig, dupa fortele Galatasaray si Fenerbahce, echipele clasate pe primele doua pozitii. Kasimpasa are o medie de 14.3 ocazii de gol per meci, respectiv o medie de 5.2 suturi cadrate per meci. Kasimpasa a obtinut 7 puncte in ultimele 4 runde de pe propriul teren, insa a reusit sa marcheze numai putin de 12 goluri, avand o medie de trei reusite per meci.

Pontul meu pentru meciul Kasimpasa - Istanbul Basaksehir este ”Nuno Da Costa 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 5.00, disponibila pe Betano.

***Cota este foarte indrazneata, intr-adevar, insa am incredere ca acesta poate reusi un meci bun in aceasta seara. Pentru mai multe sanse de reusita, dar la o cota mult mai mica, il puteti juca la minim un sut pe poarta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kasimpasa vs Istanbul Basaksehir
Pronostic:
Nuno Da Costa 2+ suturi pe poarta
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro