Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Cristina Bucsa

BETANO

Meci dezechilibrat la Adelaide, între cea mai în forma jucătoare din circuit, Elena Rybakina și Cristina Bucsa. Aveți mai jos avancronica și pronosticul.

Elena Rybakina este o sportivă de 24 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 3 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, mai ales pe hard si iarba, acolo unde isi poate domina fizic adversarele cu lovituri ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Câștigătoare de Wimbledon, finalistă la Australian Open și campioană in alte turnee importante precum Indian Wells sau Roms, Elena este genul de jucătoare invincibilă intr-o zi bună, având victorii clare cu toate jucătoarele din circuit, inclusiv Swiatek și Sabalenka. A început perfect anul cu titlu la Brisbane.

cota2.ro

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 61 WTA și vine dupa cel mai bun an din cariera ei. Acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor, dar și la Cincinatti unde a bătut-o pe Bencic. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Forma ei este buna, iar aici vine după titlu la Limogrs și semifinale la Angers, în sală, ambele turnee Challenger. In primul tur a trecut surprinzător de Paolini.

Rybakina a jucat absolut senzațional în acest început de an, câștigând titlul de la Brisbane intr-o maniera categorică. Ea nu a pierdut nici măcar un set, pierzând maxim 5 game-uri în cele 5 meciuri disputate. Victoria cu Sabalenka din finală, 6-0, 6-3 i-a făcut pe specialiști să o considere chiar favorită la Australian Open și nu cred ca poate avea vreo emoție cu Bucsa. Nu vad cum iberica ar putea lua mai mult de 6 game-uri în acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Cristina Bucsa
Pronostic:
Rybakina & sub 18.5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro