Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Fulham

BETFAIR SPORTSBOOK

LIVERPOOL - FULHAM

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Fulham intr-un meci din cadrul semifinalelor EFL Cup.

”Cormoranii” au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut pe rand de Leicester (3-1), Bournemouth (2-1) si West Ham (5-1). Trupa lui Klopp are un moral excelent dupa ce in urma cu doar trei zile a reusit sa o elimine pe Arsenal in turul 3 al FA Cup, in urma unui succes cu 2-0, chiar pe ”Emirates”. De partea cealalta, Fulham a reusit si ea calificarea in turul patru al celei mai vechi competitii din lume, dupa un succes la limita, scor 1-0, contra ”lanternei rosii” din Championship, Rotherham. ”The Cottagers” au ajuns in semifinalele EFL Cup dupa ce au reusit sa le elimine pe Tottenham (2-1), Norwich (2-1), Ipswich (3-1) si Everton (2-1). Ultimul meci direct dintre cele doua echipe s-a jucat chiar pe ”Anfield” si a avut foarte multe rasturnari de situatie, incheiat in cele din urma cu succesul gazdelor. Liverpool a condus de doua ori in prima repriza, dar la cabine s-a intrat la egalitate, scor 2-2. In minutul 80, Fulham a reusit sa puncteze la singurul sut pe poarta din partea secunda, pe fondul unei dominari copioase a gazdelor, care aveau sa intoarca rezultatul dupa doua goluri reusite in minutele 87 si 88 de Endo si Alexander-Arnold. 

cota2.ro

Klopp are multe probleme de efectiv si e nevoit sa improvizeze in zona fundasilor laterali deoarece Robertson, Tsimikas si Trent sunt accidentati si nu pot evolua. Mai mult decat atat, Salah si Endo sunt plecati la echipele nationale, iar Szoboszlai si Van Dijk inca sunt incerti pentru aceasta confruntare. Marco Silva are si el cateva ”piese” lipsa, insa acesta are cateva solutii pe banca de rezerve care pot face fata cu brio in primul 11. Tim Ream si Adama Traore sunt absente de lunga durata, in timp ce Calvin Bassey, Alex Iwobi si Ballo-Toure sunt plecati la primele reprezentative. 

Liverpool (4-3-3): Allison - Gomez, Quansah, Konate, Bradley - Jones, Mac Allister, Elliott - Diaz, Nunez, Jota

Fulham (4-2-3-1): Leno - Robinson, Diop, Adarabioyo, Castagne - Cairney, Palhinha - Willian, Pereira, Cordova-Reid, Jimenez

Luis Diaz a avut o evolutie foarte apreciata in jocul precedent, impotriva celor de la Arsenal, iar Jurgen Klopp cred ca o sa-i ofere foarte mult credit si astazi. Columbianul este foarte rapid, are un dribling excelent, apare la finalizare si creeaza multe sanse de gol pentru coechipierii din ofensiva. In ultimul joc contra celor de la Fulham, in ciuda faptului ca nu a reusit sa puncteze, a sutat de 4 ori pe spatiul portii. Fara solutii prea multe in flancul stang al ofensivei, ma astept ca tehnicianul german sa-i ofere toate cele 90 de minute lui Diaz si ma astept ca acesta sa fie implicat in cel putin un gol al ”cormoranilor”. 

Pontul meu pentru meciul Liverpool - Fulham este ”Luis Diaz inscrie sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Fulham
Pronostic:
Luis Diaz inscrie sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro