Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Frosinone

BETANO

Juventus și Frosinone se întâlnesc azi, de la 22:00, în cel mai dezechilibrat sfert de finală din Cupa Italiei. ”Bătrâna Doamnă” ar trebui să aibă culoar ușor spre semifinale, asta dacă torinezii își vor valorifica toate atuurile în confruntarea din această seară.

În cazul unui succes, formația pregătită de Allegri o va întâlni pe Lazio, formație care s-a impus în derby-ul de pe Olimpico cu AS Roma, scor 1-0. Atalanta - Fiorentina este prima semifinală din acest sezon de Cupa Italiei.

cota2.ro

Înaintea duelului de cupă, Juve și Frosinone sunt în perioade total diferite. Torinezii sunt capacitați la maximum și au 4 victorii consecutive, în timp ce Frosinone are 4 eșecuri în ultimele 5 meciuri disputate.

  • Frosinone a produs surpriza în turul anterior, când a dezmembrat-o pe Napoli, scor 4-0.

Cele două echipe s-au întâlnit în finalul lui 2023, chiar înainte de Crăciun, iar Juventus s-a impus cu 2-1, în deplasare, într-un 2 pauză / 2 final provocat de reușitele lui Yildiz și Vlahovic.

Înainte să ajungă în sferturi, Juventus a făcut instrucție la Torino cu Salernitana: succes cu 6-1.

  • Pe teren propriu, Juventus n-a mai pierdut un meci din 28 mai 2023! Atunci, ”Bătrâna Doamnă” ceda în derby-ul cu AC Milan, scor 0-1;
  • În actuala stagiune, Allegri a reglat atât de tare lucrurile la meciurile de acasă, încât Juventus a câștigat 8 dintre cele 10 meciuri în care a fost gazdă;
  • Ultima vizită a lui Frosinone la Torino s-a încheiat rău: succes cu 3-0 pentru Juventus, în 2019.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Frosinone
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro