Ponturi Pariuri Tenis Arthur Fils vs Alejandro Tabilo

BETANO

În a doua semifinala a turneului de la Auckland avem meciul dintre Arthur Fils si Alejandro Tabilo. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul oferit.

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 35 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. Vine dupa un an senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in finala la Antwerp, semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si alte trei finale, două Challenger la Quimper si Oeiras, și una la Next Gen. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. Aici a trecut de Gasquet, Borges si Altmaier fără să piardă set.

cota2.ro

Alejandro Tabilo este un sportiv chilian de 26 ani intrat de curând în lumea "bună" a tenisului. El a intrat în premieră în 2022 in top 100 ATP grație rezultatelor din începutul anului trecut când a ajuns în semifinale la Santiago de Chile și în finală la Cordoba. Alejandro joacă mai mult în turnee mici, de nivel Challenger, acolo unde are în general rezultate bune, având și 8 titluri în cariera. Marea problemă a lui o reprezintă însă inconstanța, având fluctuații mari chiar și în timpul partidelor. Tabilo este un zgurist, care joacă destul de rar pe hard, însă a progresat mult si pe aceasta suprafață. Anul acesta are 4 trofee Challenger câștigate și victorii pe hard cu jucători buni precum Shevchenko, Cressy ori Thompson. Aici a bătut jucători buni precum Van de Zandschulp sau Gojo.

Arthur Fils este un mare talent și îl vad cu prima șansă în această semifinală. El nu a pierdut set aici și cred că își dorește să bifeze un nou titlu în scurta sa carieră. Tabilo este un zgurist, însă este înalt și poate fi competitiv pe propriul serviciu fiind greu de break-uit. Totuși, chilianul a jucat foarte mult in ultimul timp și nu are cum să mai fie la nivel maxim dpdv fizic. Merg pe Fils și un over mic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arthur Fils vs Alejandro Tabilo
Pronostic:
Victorie Fils & over 19.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro