Ponturi Pariuri Fotbal Marseille vs Strasbourg

UNIBET

MARSEILLE - STRASBOURG

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stade Velodrome”, Marseille primeste vizita celor de la Strasbourg, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 18, din Ligue 1.

Trupa lui Gennaro Gattuso ocupa pozitia a 6-a in campionat, ultima care ofera participarea intr-o cupa europeana. In cazul unui succes contra celor de la Strasbourg, ”Les Olympiens” se pot apropia la doar un singur punct de locurile de UEFA Champions League. Adversara de astazi are un parcurs bun in campionat, iar moralul este unul excelent, asta dupa ce a reusit sa castige ultimele 4 meciuri disputate in Ligue 1, respectiv Cupa Frantei. Meciurile directe dintre Marseille si Strasbourg nu au fost deloc plictisitoare si lipsite de goluri, ba in contra. In ultimele trei meciuri directe, ambele formatii au reusit sa marcheze, iar din 2004 si pana in prezent, in toate jocurile directe disputate pe ”Velodrome” s-au marcat cel putin doua goluri.

cota2.ro

Marseille are a treia cea mai buna ofensiva din campionat, cu numai putin de 25 de goluri marcate in acest sezon. Trupa lui Gattuso a ratat insa destul de mult in actuala editie, fiind si cea mai ”ghinionista” echipa din campionat, cu numai putin de 10 mingi trimise in bara. De partea cealalta, Strasbourg exceleaza la capitolul ”faulturi”, insa acestea au fost mereu facute foarte bine, deoarece daca ne uitam pe media de cartonase, aceasta este a treia cea mai mica din Ligue 1. Ma astept la un meci deschis, un meci cu foarte multe ocazii de gol si un meci extrem de dificil pentru gazde deoarece au foarte multi jucatori iimportanti plecati la Cupa Africii, printre ei numarandu-se Gueye, Harit, Mbemba, Ndiaye, Ngapandouetnbu, Ouhani si Sarr. 

Anticipez un numar mare de ocazii de gol si un numar mare de suturi cadrate de cele doua formatii. In ultimele 4 jocuri directe, cele doua echipe si-au creat, in total, in jur de 113 ocazii de gol si au cadrat aproximativ 48 de suturi. Statisticile arata ca in acest sezon, ambele echipe au avut medii destul de bune, in special in ultimele meciuri din anul recent incheiat, iar astazi, tinand cont de circumstante, de pozitiile ocupate de cele doua formatii, de statisticile ofensive din aceasta editie si de golurile multe marcate in ultimele intalniri directe, consider ca si azi sunt sanse mari sa avem un meci ”viu”, cu multe ocazii de cele doua parti. 

La Unibet avem o cota de 1.80 pentru cel putin 8 suturi cadrate de cele doua echipe. O cota foarte buna dupa parerea mea, mai ales ca la alte case de pariuri, aceasta selectie este sub valoarea de 1.50. 

Pontul meu pentru meciul Marseille - Strasbourg este ”Peste 7.5 suturi pe poarta”, la o cota de 1.80, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Marseille vs Strasbourg
Pronostic:
Peste 7.5 suturi pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro