Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle United vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

NEWCASTLE UNITED - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ”St. James Park”, Newcastle United primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 21, din Premier League. 

”Cotofenele” au un sezon destul de slab, avand in vedere reusitele din editia anterioara, cand au reusit sa incheie pe loc de UEFA Champions League, competitie in care nu a reusit sa faca fata, terminand pe ultima pozitie in grupa. Trupa lui Eddie Howe se claseaza in acest moment pe locul 9 in Premier League, la 10 puncte distanta de ultimul loc care ofera participarea intr-o cupa europeana. In ciuda calificarii in turul 4 al FA Cup, Newcastle traverseaza o perioada dificila in campionat, acolo unde a bifat o victorie si 5 infrangeri in ultimele 6 runde. De partea cealalta, ”cetatenii” se pot apropia la doar doua puncte de prima pozitie, ocupata in acest moment de formatia lui Jurgen Klopp. Manchester City vine si ea dupa o calificare in turul 4 al FA Cup, dar si dupa o serie de rezultate pozitive in toate competitiile: 6 victorii si un rezultat de egalitate in precedentele 7 partide. Chiar daca in ultimele doua meciuri de pe ”St James Park” nu au reusit sa castige, cetatenii pornesc mari favoriti, mai ales ca echipa gazda este decimata de accidentari.

cota2.ro

Bruno Guimaraes este mijlocasul care leaga fazele de constructie ale celor de la Newcastle, insa este destul de dur in anumite momente si comite foarte multe faulturi. In cele 5 meciuri disputate in compania celor de la Manchester City (Carabao Cup si Premier League), a comis, in total, aproximativ 11 faulturi, bifand o medie de 2.45 faulturi comise per 90 de minute de joc. Deasemenea, acesta a inregistrat si o medie de 1.74 faulturi comise in acest sezon de Premier League, bifand numai putin de 10 faulturi in ultimele 5 etape.

Rodri este un jucator esential in angrenajul trupei lui Guardiola si desi este un jucator cu profil defensiv, acesta urca foarte mult in ofensiva si cauta de multe ori sa cadreze suturi. Mijlocasul spaniol si-a creat cel putin o ocazie de gol in ultimele 9 etape in care a fost titular, iar in ultimele 4 meciuri de campionat a reusit sa-si creeze 14 oportunitati, inregistrand o medie impresionanta de 3.50 ocazii de gol per meci. 

Phil Foden a fost realmente impresionant in ultimele patru partide jucate pentru ”cetateni”. Pe langa faptul ca a reusit sa marcheze de patru ori si sa ofere doua pase decisive, mijlocasul englez s-a facut remarcat si prin alte mijloace, obtinand calificative exceptionale. Foden este un jucator foarte iute, cu un dribling excelent si aproape meci de meci este luat pe sus de adversari. Acesta a inregistrat o medie de 1.86 faulturi suferite per 90 de minute de joc, in partidele disputate de Manchester City pe teren strain, bifand si patru faulturi suferite in ultimele doua vizite pe ”St. James Park”.

Anthony Gordon a aratat foarte bine dupa transferul de la Everton, care i-a costat pe cei de la Newcastle numai putin de 45.6 milioane de euro. Atacantul englez in varsta de doar 22 de ani a bifat 6 goluri si 5 pase decisive in actuala editie de campionat, fiind jucatorul cu a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, din lotul ”cotofenelor”. Exceptand meciul cu Brentford din startul sezonului, Gordon a reusit sa-si creeze cel putin o ocazie de gol in toate celelate jocuri, bifand o medie de 2.33 ocazii de gol per 90 de minute de joc.

Pontul meu pentru meciul Newcastle United - Manchester City este ”Bruno Guimaraes 1+ faulturi comise & Rodri 1+ suturi & Phil Foden 1+ faulturi suferite & Anthony Gordon 1+ suturi”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Newcastle United vs Manchester City
Pronostic:
Bruno Guimaraes 1+ faulturi comise & Rodri 1+ suturi & Phil Foden 1+ faulturi suferite & Anthony Gordon 1+ suturi
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro