Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Brenda Fruhvirtova

BETANO

Venim și cu un pronostic de pe tabloul feminin, acolo unde reprezentanta noastră Ana Bogdan are un meci extrem de dificil contra unei noi senzații a circuitului, Brenda Fruhvirtova. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul.

Ana Bogdan este o jucătoare de 30 ani din România, aflată pe locul 66 WTA. Ea a explodat târziu în carieră și a progresat mult in ultimii 2 ani ajungând la un moment dat chiar printre primele 40 jucătoare din lume. Ana are performanțe notabile pe toate suprafețele, are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și titluri la Challenger-urile de la Iași și Parma pe zgura, respectiv turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon în sală. Jucătoarea noastră servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare ofensivă. In 2023 are optimi la Dubai, optimi la Eastbourne, tur 3 la Wimbledon, titluri la Iași și Parma. A venit devreme în Australia si a pierdut cu Kostyuk la Brisbane, respectiv cu Siegemund la Adelaide.

cota2.ro

Brenda Fruhvirtova este o jucătoare din Cehia de doar 16 ani, un adevărat fenomen în țara sa. Ea este sora mai mică a Lindei, o altă jucătoare de doar 18 ani cu un potential incredibil. Deși este încă un copil, Brenda a făcut deja de 2 ani trecerea la senioare, acolo unde are performanțe incredibile. Ea a câștigat 15 titluri ITF în ultimii 2 ani și se apropie vertiginos de top 100. Aici vine din calificări unde a trecut de Hule, Gibson si Wei. A jucat deja 7 meciuri anul acesta, câștigând 6 dintre ele, fiind învinsă doar de campioana de la US Open, Coco Gauff.

Toți specialiștii o vad pe Brendan Fruhvirtova una dintre jucătoarele ce vor marca circuitul feminin în următorul deceniu, alături de Mirra Andreeva, Korneeva si alte sportive deja consacrate. Ceea ce ma uimește la ea este procentajul enorm de victorii pe care îl are de când joacă la nivel de senioare, ea câștigând aproape turneele la care a participat, fie ele și de nivel ITF. Din 137 meciuri jucate în carieră, Brenda s-a impus în 107, iar în ultimele 50 de meciuri a pierdut doar cu Rybakina, Gauff, Yuan , Uchijima și Kanepi. Ana Bogdan este în continuare o jucătoare bună, însă nu cred ca se poate opune entuziasmului Brendei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Brenda Fruhvirtova
Pronostic:
Victorie Brenda Fruhvirtova & peste 17.5 game-uri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro