Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Tottenham

BETFAIR SPORTSBOOK

MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Tottenham, intr-un meci din carul rundei cu numarul 21, din Premier League.

”Diavolii” au rezultate oscilante in acest sezon, iar scaunul lui Ten Hag inca se clatina destul de rau, tinand cont ca la jumatatea sezonului, Manchester United se claseaza abia pe locul 9, la noua lungimi distanta de locurile de UEFA Champions League. In ultima etapa din Premier League, cei de la United au cedat cu scorul de 1-2 pe ”City Ground” in fata celor de la Nottingham Forest, echipa clasata pe locul 15. De partea cealalta, Tottenham ocupa pozitia a 5-a, fiind la doar un punct in spatele celor de la Arsenal, echipa clasata pe ultima pozitie care ofera un loc in UEFA Champions League. In ultima runda de campionat, formatia lui Postecoglou a trecut fara emotii de Bournemouth, scor 3-1, gratie reusitelor semnate de Sarr, Son si Richarlison. 

cota2.ro

Manchester United nu a facut niciun transfer, in timp ce adversara de azi s-a intarit in compartimentul ofensiv, respectiv cel defensiv, prin aducerea lui Timo Werner si Radu Dragusin. Ambele formatii au o multime de jucatori indisponibili, fie accidentati, fie plecari la echipele nationale pentru meciurile din Cupa Africii si Cupa Asiei. ”Diavolii” nu pot conta azi pe serviciile lui Amrabat si Lindelof, insa foarte probabil nici pe Casemiro, Maguire, Malacia, Martinez, Mount si Shaw, toti venind dupa accidentari mai grave sau mai putin grave si fiind incerti pentru acest joc. In tabara oaspetilor, Postecoglou nu poate conta pe Bissouma, Sarr si Son deoarece sunt selectionati la primele reprezentative, dar nici pe Davies, Lo Celso, Maddison, Perisic, Solomon, Veliz si foarte probabil Romero, acestia fiind toti accidentati. 

Guglielmo Vicario a devenit foarte unor inlocuitorul perfect pentru Hugo Lloris, iar in acest sezon a reusit meciuri exceptionale, salvandu-si deseori echipa cu interventiile sale foarte bune. Portarul italian a reusit minim doua parade salvatoare in 19 din cele 20 de meciuri disputate in acest sezon de Premier League, iar in jocul tur contra ”diavolilor” a reusit sa pareze numai putin de 6 suturi.

Alejandro Garnacho a devenit titular incontestabil la Manchester United dupa realizarile din ultimele saptamani, fiind un jucator exponential in primul 11 al lui Ten Hag. Pustiul argentinian are o medie de 3.62 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in acest sezon de Premier League, iar in 7 din ultimele 8 etape a reusit sa-si creeze minim doua ocazii de gol.

Dejan Kulusevski e titular incontestabil sub comanda lui Postecoglou, iar rezultatele nu au intarziat sa apara in aceasta editie. Suedezul a marcat 5 goluri si a oferit 2 pase decisive in 19 etape de campionat, bifand si o medie de 1.83 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Kulusevski a reusit sa-si creeze cel putin o ocazie de gol in ultimele 13 meciuri ca titular, bifand si cel putin un sut cadrat in 6 in ultimele 7 runde.

Destiny Udogie a reusit meciuri bune cu Burnley si Bournemouth si a prins toate minutele in ultimele 4 jocuri, in tricoul celor de la Tottenham, obtinand meci de meci calificative foarte bune. Udogie a comis numai putin de 15 faulturi in cele 8 meciuri ca titular, pe teren strain, in aceasta editie de campionat. Fundasul stanga italian s-a remarcat la acest capitol si in jocul tur, cand a comis trei faulturi, bifand si un cartonas galben.

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Tottenham este ”Portarul celor de la Tottenham 2+ parade & Alejandro Garnacho 2+ suturi & Dejan Kulusevski 1+ suturi & Destiny Udogie 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Tottenham
Pronostic:
Portarul celor de la Tottenham 2+ parade & Alejandro Garnacho 2+ suturi & Dejan Kulusevski 1+ suturi & Destiny Udogie 1+ faulturi comise
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro