Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Ben Shelton

BETANO

Continuăm avancronicile de la AO iar prima propunere vine de la meciul dintre Roberto Bautista Agut și Ben Shelton. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Crescut pe zgură, oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În ultimii ani doi ani are titlu la Kitzbuhel, pe zgură, finală la Mallorca, pe iarba, semifinale la Halle și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. In 2023 a jucat destul de puțin confruntându-se cu ceva privințe fizice insa chiar si așa are finala la Adelaide 2, semifinale la Halle si victorii cu Medvedev, Nakashima, Kokkinakis ori Rublev. De la începutul sezonului sezonului de hard are victorii cu Maroszan și Cerundolo și infesngeri cu Ofner și Carballes Baena.

cota2.ro

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 16 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând primul titlu ATP la Tokyo, alte 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul, Tiafoe ori Sinner. În 2023 a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor, iar la US Open a avut un traseu formidabil fiind eliminat in semifinale. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide.

L-am văzut pe Bautista Agut contra lui Ofner și Baena și a fost extrem de slab. Cu Austriacul, jucător de tipul lui Shelton, a primit 21 asi in 2 seturi și nu si-a creat nicio șansă de break, iar cu Baena a oferit 15 șanse de Break. Shelton este puternic pe hard, câștiga multe puncte ușoare iar la GS se simte bine. Merg cu încredere pe o victorie destul de ușoară pentru Shelton.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Roberto Bautista Agut vs Ben Shelton
Pronostic:
Victorie Shelton & sub 41.5 game-uri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro