Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

Superbet

Galatasaray și Kayserispor se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 20 din prima ligă a Turciei. Campioana Galatasaray are o misiune complicată în drumul spre apărarea trofeului. Rivala Fenerbahce a băgat bani grei și e prima în clasament, un avans de 5 puncte față de gruparea „Cim-bom”. Galatasaray are meciul de astăzi restant. Antrenorul Okan Buruk trebuie să se descurce astăzi fără câțiva oameni importanți. Almazebekov, Bakambu și Ziyech sunt la Cupa Africii, iar Akturkoglu suspendat. Icardi și Sanchez sunt incerți. Problemele nu sunt atât de mari pentru că lotul este unul mult peste nivelul competiției, cu multe soluții de nivel apropiat.  

Kayserispor nu se poate lăuda cu numele grele și variantele din lotul lui Galatasaray. Cu toate astea, trei titulari lipsesc, convocați la Cupa Africii: iranianul Hosseini, ghanezul Jeanvier și camerunezul Kemen. Antrenorul Recep Uçar a primit un ultimatum din partea conducerii. Kayserispor vine după 4 înfrângeri și a coborât pe locul 8 în campionat. 

cota2.ro

• Galatasaray are cea mai bună apărare din Turcia, doar 10 goluri primite în 19 partide. Kayserispor a încasat 27 de goluri

• Galatasaray a câștigat cu 6-0 meciul disputat pe teren propriu contra lui Kayserispor sezonul trecut

• Galatasaray a câștigat toate cele 9 meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat

• 7 lovituri de la colțul terenului/meci a obținut Galatasaray în acest sezon, cea mai ridicată medie din Turcia. Kayserispor are 4.53 cornere/partidă

• 19.32 ocazii de gol/meci și-a creat Galatasaray în acest campionat, de departe cea mai ridicată medie. Kayserispor are doar 11.37 oportunități/partidă.

Pe Superbet, SuperPariul Galatasaray câștigă și Galatasaray va avea mai multe cornere are cota @1.45.

-----------------------------------

Atalanta și Frosinone sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 20 din Serie A. Atalanta caută revenirea în Liga Campionilor, iar startul de sezon o păstrează în calcule. Formația lui Gasperini ar urca la un punct de top 4 în eventualitatea unei victorii obținute astăzi. Bergamascii sunt în formă, au eliminat-o pe AC Milan din Cupa Italiei, o prestație de grație a olandezului Teun Koopmeiners. Mijlocașul a ajuns la 3 goluri în ultimele două apariții. Cupa Africii pe Națiuni, competiția care îi încurcă pe toți managerii din campionatele europene, nu îl afectează așa tare pe Gasperini. Doar nigerianul Lookman a plecat în Senegal. 

Nou-promovata Frosinone a început bine sezonul. Problemele de lot i-au dat planurile peste cap lui Eusebio Di Francesco, iar echipa se afundă tot mai tare în zona periculoasă a clasamentului din Serie A. A pierdut ultimele 4 meciuri și mai are doar două puncte avans față de echipele aflate pe locurile retrogradabile. 

• Frosinone are a treia cea mai slabă defensivă din Serie A, 34 de goluri încasate. Atalanta a primit 21

• Atalanta a câștigat cu 4-0 ultimul meci jucat pe teren propriu contra lui Frosinone

• Frosinone nu a marcat niciodată în deplasările cu Atalanta

• Frosinone e ultima în clasamentul deplasărilor din Serie A, cu doar 2 puncte obținute în 9 partide

• 335.10 milioane de euro valorează lotul celor de la Atalanta. Cel al lui Frosinone este cotat la 95 de milioane

• 13.84 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon, locul 3 în Serie A. Frosinone e antepenultima în această ierarhie, cu 10.84 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria Atalantei este @1.45.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Galatasaray vs Kayserispor
Pronostic:
Galata câștigă & va avea cele mai multe cornere
Cota
1.45
Atalanta vs Frosinone
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro