Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.37

Superbet

Avem ceva mișcare în ofertă și pentru acest început de săptămână, iar ziua de luni vine la pachet cu un bilet format din trei partide. Dacă lucrurile merg fix așa cum le-am proiectat, atunci miza ar urma să fie mărită de peste 3 ori.

Suntem cu ochii pe ultimul meci al etapei din Serie A, alergăm rapid și spre liga a 2-a din Franța, iar completarea vine din liga secundă olandeză.

cota2.ro

Atalanta - Frosinone este meciul care trage cortina peste etapa a 20-a din Serie A, iar trupa lui Gasperini poate sări până pe loc de cupă europeană dacă se va impune.

În acest moment, bergamascii sunt pe poziția a 8-a, cu 30 de puncte, în timp ce Frosinone ocupă abia locul 15, cu 19 puncte. Oaspeții de azi vin după 4 înfrângeri consecutive în campionat, iar vizita pe terenul Atalantei are șanse mari să prelungească această criză, nu s-o întrerupă.

  • 30 de goluri a înscris Atalanta în 19 meciuri, perioadă în care a încasat 21 de goluri;
  • Frosinone se descurcă destul de bine în atac, cu 25 de goluri marcate, dar are probleme cu apărarea, care a fost taxată de 34 de ori în 19 runde;
  • În tur, în etapa a 2-a, Frosinone a provocat surpriza și s-a impus în fața Atalantei, scor 2-1;
  • Totuși, ultima vizită a lui Frosinone la Bergamo s-a terminat abrupt: Atalanta s-a impus cu 4-0!

Auxerre și Bordeaux sunt două echipe obișnuite cu prezența în prima ligă din Franța, dar acum sunt nevoite să-și ducă bătăliile în Ligue 2. Auxerre e însă într-un sezon unde atacă în mod real promovarea - locul 2, cu 38 de puncte, dar cu șanse de a redeveni lider, dacă se va impune azi. Prima este Angers, cu 40 de puncte, dar și cu un meci în plus.

De cealaltă parte, Bordeaux e într-o perioadă extrem de complicată. Este pe locul 15, are 22 de puncte, iar obiectivul concret este evitarea retrogradării în liga a 3-a.

Pentru duelul de azi mergem în zona pariurilor speciale și suntem atenți pe fazele fixe:

  • 6,2 cornere pe meci - așa arată media lui Auxerre în acest sezon;
  • 5,5 cornere pe meci - așa arată media lui Bordeaux în acest sezon;
  • Așadar, echipe care reușesc să facă rost de multe lovituri de la colțul terenului în timpul partidelor, indiferent de rezultatul de pe tabelă;
  • 14 cornere au fost la meciul din tur, câștigat de Auxerre cu 4-2 pe terenul lui Bordeaux.

Biletul îl închidem cu ochii pe goluri, asta pentru că ne așteptăm să vedem reușite multe la duelul dintre Jong PSV și Den Bosch, din liga a 2-a olandeză.

Niciuna dintre cele două formații nu traversează un sezon foarte bun, ba chiar, din contră, stau rău: Tineretul lui PSV e pe locul 16, cu 18 puncte, în timp ce Den Bosch arată că se poate și mai rău - locul 18, cu 15 puncte.

  • Jong PSV și Den Bosch au golaveraje pe minus și apărări la fel de proaste: 41 de goluri a încasat trupa mică din Eindhoven, 40 de goluri au primit oaspeții de azi;
  • La nivel de atac, Jong PSV are 25 de goluri marcate, în timp ce Den Bosch a punctat de 22 de ori în actuala stagiune;
  • În tur, Jong PSV s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Den Bosch, în timp ce ultimul joc direct cu PSV gazdă s-a terminat cu scorul de 3-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Frosinone
Pronostic:
1 & Peste 1,5 goluri
Cota
1.60
Auxerre vs Bordeaux
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.55
Jong PSV vs Den Bosch
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 3.37
Profit: 23.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro