Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.37

BETANO

Win azi noapte și vin cu un combo frumos din primul tur pentru astăzi. Nu vad cum Alcaraz și Rune, doi jucători importanți din noua generație se pot împiedica de oponenții lor și vad victorii scurte.

Holger Rune - Yoshihito Nishioka 

cota2.ro

Holger Rune este un tânăr danez de doar 20 ani, aflat momentan pe locul 8 ATP. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin de 5 turnee Challenger, iar din 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finale la Monte Carlo și Roma, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. La Roland Garros a pierdut in sferturi cu Ruud, la Wimbledon s-a înclinat in aceeași fază in fata lui Alcaraz, in timp ce la US Open a furnizat una dintre surprizele neplăcute ale sezonului pierzând contra lui Carballes Baena in runda inaugurală. Aici vine după finala de la Brisbane unde a pierdut cu Dimitrov.

Yoshihito Nishioka este un sportiv japonez de 28 ani, momentan pe locul 61 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa și a intrat puternic în atenția publicului anul trecut când si-a îmbunătățit considerabil rezultatele. A câștigat turneul ATP de la Seoul, al treilea al carierei, a ajuns în finală la Washington și a învins jucători de top precum Ruud, Shapovalov, De Minaur ori Rublev. La doar 1.70 m, japonezul are o deplasare foarte bună în teren, este extrem de combativ și are o gamă variată de lovituri. In 2023 a fost inconstant, are finală la Zhaluhai, semifinale la Adelaide, optimi la Australian Open și Roland Garros, dar si multe eliminări in primele tururi pe hard, la Acapulco, Indian Wells, Miami , Atlanta sau Washington.

Rune este unul dintre favoriții la fazele finale și îl vad mare favorit în acest meci. Danezul servește bine, însă este și un excelent jucător de retur, fapt care îl va incomoda pe Nishioka. În mod cert, japonezul va încerca să lungească schimburile și sa găsească , loviturile sale fiind mult mai lente decât ale lui Holger. Vad o victorie lejera a danezului.

Richard Gasquet - Carlos Alcaraz 

Richard Gasquet a ajuns la 36 ani și a ieșit după 18 ani dintre cei mai buni 100 jucători ai lumii. În această perioadă el a câștigat numai putin de 15 turnee și a ajuns în 4 semifinale de mare șlem, de 3 ori la Wimbledon si o data la US Open. O carieră așadar extrem de bună pentru un jucător extrem de spectaculos care aduce aminte în multe momente de Federer. Chiar dacă odată cu trecerea anilor nivelul său a mai scăzut, Gasquet rămâne un jucător competitiv,iar în 2023 a câștigat turneul de la Auckland unde i-a invins pe Goffin, respectiv Norrie in finală. El a devenit insa extrem de inconstant, iar aici vine după o perioada in care rezultatele sale au lăsat de dorit.

Carlos Alcaraz este la doar 20 ani un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. În 2023 a castigat 6 titluri, inclusiv cel de la Wimbledon când l-a învins in finala chiar pe Djokovic la capătul unui meci extraordinar. Vine aici după o perioadă mai slaba in care nu a putut sa își păstreze titlul la US Open, pierzând si poziția de lider mondial, iar la Beijing, Shanghai, Paris si Turneul Campionilor a fost învins de Sinner, Dimitrov,Safiulin, Zverev și Djokovic.

Alcaraz nu este genul de jucător care să slăbească ritmul și sa facă concesii, iar setea lui de a arata ca este în continuare jucătorul nr 1 din noua generație este mare. De regula, în primele tururi el este dominant și nu petrece prea mult pe teren. Nu știu câte arme mai are Gasquet sa reziste retururilor explozive venite din partea ibericului și sincer, nu ii dau nicio șansă. Merg pe un meci terminat rapid.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Holger Rune vs Yoshihito Nishioka
Pronostic:
Victorie Rune 3-0
Cota
1.82
Richard Gasquet vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Sub 135.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 3.37
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro