Ponturi Pariuri Fotbal Wolves vs Brentford

BETFAIR SPORTSBOOK

WOLVES - BRENTFORD

In acesta seara, de la ora 21:30, pe ”Molineux Stadium”, Wolves primeste vizita celor de la Brentford, intr-un meci din cadrul turului trei al FA Cup.

Meciul dintre cele doua formatii se rejoaca dupa ce in urma cu 11 zile incheiau la egalitate pe ”Community Stadium”, scor 1-1, meci in care Brentford a avut avantaj numeric inca din minutul 9, dupa cartonasul rosu incasat de Joao Gomes, in urma unei intrari extrem de periculoase asupra lui Christian Norgaard. Wolves porneste cu prima sansa in aceasta partida, in special prin prisma faptului ca oaspetii au o multime de jucatori indisponibili. Mbeumo, Norgaard, Hickey, Schade si Hernry nu pot juca din pricina accidentarilor, in timp ce Wissa, Onyeka si Ghoddos sunt plecati la primele reprezentative. In tabara gazdelor lipsesc Hwang si Traore, plecati la echipele nationale, in timp ce Dawson, Bueno si Lemina sunt incerti si foarte probabil vor lipsi de la acest joc. ”Lupii” se claseaza pe locul 11 in Premier League, iar in ultima etapa, jucata chiar la finalul anului precedent, au reusit sa se impuna la scor de ”forfeit” in fata celor de la Everton. ”Albinele” au picat pe locul 16, la doar trei puncte distanta de locurile retrogradabile, asta dupa ce in ultimele 5 etape de Premier League au bifat infrangeri pe linie in fata lui Crystal Palace (1-3), Wolves (1-4), Aston Villa (1-2), Sheffield Utd (0-1) si Brighton (1-2).

cota2.ro

Matheus Cunha nu a reusit sa marcheze niciun gol in fata celor de la Brentford, in cele trei meciuri disputate impotriva lor, asta in ciuda faptului ca echipa sa a reusit sa puncteze de 7 ori. Atacantul brazilian este al doilea cel mai bun marcator al lui Wolves din Premier League, cu 6 reusite. Pe prima pozitie este Hwang (10 goluri), jucator plecat la Cupa Asiei cu selectionata Coreei de Sud. Varful ”lupilor” s-a remarcat si la capitolul ”pase decisive”, acesta ajungand la cifra 5 in actualul sezon din Premier League. Cunha are cea mai mare medie de ocazii de gol per meci si cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci din lotul lui Wolves, iar in aceasta seara are mari sanse sa apara pe tabela de marcaj, mai ales ca o sa evolueze toate cele 90 de minute, tinand cont de absentele din ofensiva. 

Brentford nu arăta deloc bine in efectiv complet, insa acum, cu multi jucatori importanti lipsa, cred ca nu o sa scape fara 2-3 goluri primite. Vorbim totusi de Wolves, echipa care pe teren propriu, in acest sezon, le-a invins pe Chelsea, Tottenham si Manchester City, marcand de fiecare data de cel putin doua ori

Pontul meu pentru meciul Wolves - Brentford este ”Matheus Cunha marcheaza sau ofera un assist”, la o cota de 2.20, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolves vs Brentford
Pronostic:
Matheus Cunha marcheaza sau ofera un assist
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro