Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.63

BETANO

Pentru ziua a 4-a de la Australian Open va propun un combo în care eu am încredere ridicată. Vedeți mai jos despre ce e vorba. 

Novak Djokovic - Alexey Popyrin 

cota2.ro

Novak Djokovic a terminat un nou an in postura de lider mondial si face încă un pas spre titulatura de cel mai bun jucător de tenis din istorie. El este un jucător sârb de 36 ani, liderul mondial la acest moment, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole a avut un 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. A castigat US Open al 24-lea titlu de mare șlem al carierei, Masters-ul de la Paris , dar și al 7-lea Turneu al Campionilor din istorie după o finala cu Sinner, iar aici este bineînțeles mare favorit. În primul tur a avut emoții cu tânărul Prizmic pe care l-a bătut în 4 seturi servind 11 asi.

Alexey Popyrin este un jucător din Australia de 23 ani clasat pe locul 43 ATP. În 2023 el a jucat bine, are titlu la Umag, sferturi de finală la Adelaide, tur 4 la Australian Open și victorii cu Auger Aliassime. Fritz ori Wawrinka. Principala lui armă este serviciul, însă dacă schimburile se prelungesc devine tensionat si greșește foarte mult. Deși este un jucător specializat pe hard, anul acesta a impresionat in special pe zgură, oarecum surprinzător. În primul tur a jucat foarte bine și a trimis numai putin de 20 asi cu Polmans intr-un meci scurt.

Singura șansă a lui Popyrin în acest meci este ca principala lui armă, serviciul, sa ii funcționeze la parametrii maximi. Asa poate prelungi meciul și poate spera chiar si la un set, știind ca Nole nu forțează în primele tururi. Popy este implicat deseori în partide cu multi asi, au fost 31 în meciul lui cu Polmans, 36 cu Safiulin sau 33 cu O' Connell în ultimele 3 meciuri.

Brenda Fruhvirtova - Aryna Sabalenka 

Brenda Fruhvirtova este o jucătoare din Cehia de doar 16 ani, un adevărat fenomen în țara sa. Ea este sora mai mică a Lindei, o altă jucătoare de doar 18 ani cu un potential incredibil. Deși este încă un copil, Brenda a făcut deja de 2 ani trecerea la senioare, acolo unde are performanțe incredibile. Ea a câștigat 15 titluri ITF în ultimii 2 ani și se apropie vertiginos de top 100. Aici vine din calificări unde a trecut de Hule, Gibson si Wei. A jucat deja 8 meciuri anul acesta, câștigând 7 dintre ele, fiind învinsă doar de campioana de la US Open, Coco Gauff. În primul tur a bătut-o pe Ana Bogdan, revenind de la 0-1 la seturi. A comis 5 duble.

Aryna Sabalenka este campioana en-titre de aici si favorita nr.2 la trofeu. Sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoarea anului 2023 fara discuții, reușind să câștige titluri la Adelaide și Madrid, dar mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 3 finale, la US Open, Indian Wells și Stuttgart, semifinale la Wimbledon si Roland Garros, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Pe hard, stilul său este dominant, pentru că reușește să își creeze un mare avantaj cu serviciul si sa câștige multe puncte ușoare. A invins-o fără drept de apel pe Seidel in primul tur, cedând un singur game.

Acesta este cel mai important meci din cariera Brendei Fruhvirtova, un copil care o înfruntă pe campioana en-titre. Sabalenka este letală pe serviciul 2 al adversarelor, un serviciu slab fiind moarte sigura. Brenda este predispusa la duble, iar pentru a avea șanse trebuie sa riște mult inclusiv pe serva 2. Linia de 2.5 duble pare ușor de atins.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Alexey Popyrin
Pronostic:
Peste 18.5 asi
Cota
1.55
Brenda Fruhvirtova vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Brenda Fruhvirtova peste 2.5 duble greșeli
Cota
1.70
Cota finala: 2.63
Profit: 13.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro