Ponturi Pariuri Fotbal Maroc vs Tanzania

Superbet

Va propunem o cota 1,95 la Superbet (in SuperPariuri) mizand pe un singur eveniment din Cupa Africii pe Natiuni.

MAROC - TANZANIA (ora 19:00)

* Azi se da startul si in grupa F din Cupa Africii, din care fac parte Maroc, Tanzania, RD Congo si Zambia.

cota2.ro

* Fara indoiala, Maroc este cotata ca una dintre favoritele la castigarea trofeului, a nu se uita semifinala de Campionat Mondial jucata de maghrebieni in urma cu un an.

* Selectionerul Marocului, Regragui, are sub comanda toate vedetele din Europa si nu numai, Bono, Mazraoui, Hakimi, Aguerd, Amrabat, Ziyech, Ounahi, En- Nesyri, Saibari sau El Kaabi

* Tanzania vine cu un selectioner belgian, Adel Amrouche, dar fara nume sonore in lot, Samatta (rezerva la PAOK si dorit de FCSB acum o luna) fiind cel mai cunoscut jucator.

* Cele doua echipe sunt si in aceeasi grupa preliminara pentru calificarile la urmatorul Mondial, iar in noiembrie Maroc a invins in Tanzania cu 2-0. De atunci, nord africanii au mai disputat un joc amical, 3-1 cu Sierra Leone. Tanzanienii au mai disputat si ei 2 partide de verificare (0-2 cu Egipt si 0-0 cu Zanzibar).

* In ultimele trei jocuri, Maroc a marcat minimum 2 goluri, iar in doua dintre ultimele trei partide, Tanzania a incasat macar 2 goluri.

* 3 dintre ultimele 4 meciuri directe intre cele doua formatii au fost castigate toate de Maroc, iar in fiecare dintre acestea maghrebienii au inscris cel putin 2 goluri.

PARIUL pentru MAROC - TANZANIA este Maroc marcheaza Peste 1,5 goluri, Maroc va avea Peste 4,5 cornere - cota 1,95 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maroc vs Tanzania
Pronostic:
Maroc inscrie Peste 1,5 goluri, Maroc va avea Peste 4,5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 8.55
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro