Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Gran Canaria și Turk Telekom sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 15 a grupei B din Eurocup la baschet masculin. Gran Canaria este deținătoarea trofeului în Eurocup. Formația spaniolă a primit o invitație în Euroligă la startul sezonului, dar a refuzat-o. Au explicat că vor să-și apere titlul. Echipa pregătită de Jaka Lakovic este în cărți. A câștigat 11 din primele 14 meciuri jucate în grupa B și este lider. Poziția actuală îi asigură calificarea direct în faza sferturilor de finală. Gran Canaria nu a neglijat nici competiția internă, pe loc de play-off, cu bilanț pozitiv, 11 victorii și 7 înfrângeri. Lotul este apt în întregime pentru disputa de astăzi.

Turk Telekom a fost surpriza ediției trecute de Eurocup, ajungând până în finală. Lotul a suferit modificări în vară, iar rezultatele sunt în consecință. Cu 4 partide rămase de disputat din grupă, formația din Turcia ocupă doar locul 8. A câștigat 5 meciuri și a pierdut 9. Elevii pregătiți de Ernak Selcuk nu s-au mișcat mai bine nici în campionatul intern, în afara pozițiilor de play-off pentru moment.

cota2.ro

• Gran Canaria a câștigat toate cele 6 meciuri directe disputate în istorie contra lui Turk Telekom

• Sezonul trecut, în finala Eurocup, Gran Canaria s-a impus cu 71-67

• în noiembrie 2023, în partida tur din actuala grupă, diferența a fost și mai mare. Spaniolii au câștigat 82-69

• Gran Canaria a câștigat 10 din ultimele 12 meciuri jucate în sala proprie

• Gran Canaria are de departe cea mai bună ofensivă din grupă, 1227 puncte înscrise. Turk Telekom a reușit doar 1112

• Gran Canaria are și cea mai bună apărare, 1069 de puncte permise.

Pe Superbet, cota victoria lui Gran Canaria la un handicap de -4.5 puncte este @1.33. 

--------------------------

New York Knicks și Houston Rockets se înfruntă la noapte, de la ora 02:30, în NBA. Knicks își construiește cu răbdare o echipă care să atace titlul NBA în sezoanele viitoare. Au pus câteva baze importante. Brunson are deja statut de All Star, iar cea mai recentă mutare, aducerea lui OG Anunoby de la Toronto, a avut efecte vizibile. Trupa din New York a câștigat 6 dintre cele 8 meciuri cu el pe parchet, OG contribuind cu aproape 15 puncte/partidă. Formația pregătită de Tom Thibodeau este pe locul 6 în acest moment în Conferința de Est, ultimul care duce direct în play-off. Are același bilanț ca urmăritoare Indiana, 23 de victorii și 17 înfrângeri, așa că nu se poate menaja deloc.

Houston este una dintre cele mai tinere echipe din NBA. A început sezonul excelent, dar elanul a dispărut. Lipsa de experiență a scos-o pe Rockets, pentru moment, de pe locurile de play-off și play-in. Este prima sub linie în Conferința de Vest, cu 19 victorii și 20 de partide pierdute. 

• Houston a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri jucate

• New York Knicks a câștigat ultimele 6 meciuri disputate contra lui Houston. În cel mai recent a făcut scor, 137-115

• 4605 puncte a înscris New York în acest sezon. Houston e mult în spate, 4396

• Knicks are unul dintre cele mai eficiente cupluri din NBA. Brunson vine cu o medie de 25.8 puncte/meci, iar Randle cu 24.2 puncte/dispută

• Defensiva lui New York a fost la înălțime în ultimele partide jucate la Madison Square Garden. Le-a permis adversarelor, în medie, mult sub 100 de puncte: 98 lui Orlando, 84 lui Portland, 100 lui Chicago și 106 lui Minnesota.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui New York Knicks (inclusiv prelungiri) este @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gran Canaria vs Turk Telekom
Pronostic:
Gran Canaria - 4.5 handicap
Cota
1.33
New York Knicks vs Houston Rockets
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.50
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro