Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.42

BETANO

Bun rău pariul de ieri și venim azi cu un alt combo de la Australian Open. In opinia mea este foarte bun și îl puteți juca pana în a 2-a parte a dimineții. Aveți mai jos detaliile despre jucători și opțiunile.

Elena Rybakina - Anna Blinkova 

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 24 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 3 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, mai ales pe hard si iarba, acolo unde isi poate domina fizic adversarele cu lovituri ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Câștigătoare de Wimbledon, finalistă la Australian Open și campioană in alte turnee importante precum Indian Wells sau Roms, Elena este genul de jucătoare invincibilă intr-o zi bună, având victorii clare cu toate jucătoarele din circuit, inclusiv Swiatek și Sabalenka. A început perfect anul cu titlu la Brisbane, iar în primul tur a trecut de Pliskova.

Anna Blinkova este o jucătoare din Rusia de 25 ani, clasată momentan pe locul 50 WTA. Deși este de ceva timp in prin plan, ea a câștigat în 2022 singurul său turneu de nivel WTA la Cluj Napoca. Blinkova este o jucătoare înaltă, la 1.79 m înălțime preferând suprafețele rapide unde își pune în valoare serviciul puternic. Anul 2023 a fost bun pentru ea, a pătruns în premieră in top 57, are finala la Strasbourg, semifinale la Hobart și Hong Kong și victorii cu Garcia, Fernández și Bouzkova. În primul tur a trecut de Bucsa.

Elena Rybakina este fără discuții una dintre favoritele la cucerirea trofeului și nu vad nicio emoție pentru ea în acest meci. Ea servește impresionant, cu viteze văzute des la nivel ATP și trimite un număr ridicat de ași. Blinkova este modesta la retur, iar linia de 6.5 asi e la îndemână.

Emil Ruusuvuori - Daniil Medvedev 

Emil Ruusuvuori este un finlandez de 23 ani aflat pe locul 53 ATP. Cu rezultate foarte bune la juniori și în turneele de nivel Challenger și ITF, unde are 10 titluri câștigate, Ruusuvuori a intrat în premieră de curând, în top 50 ATP, fiind un jucător complet, cu rezultate acceptabile pe toate suprafețele. Forma lui este foarte bună, iar aici vine după finala de la Hong Kong unde a pierdut cu Rublev. În 2023 mai are semifinale la Hertsogenbosch sau sferturi la Miami și victorii cu Sinner ori Paul. A trecut în primul tur de modestul Kypson intr-un meci cu 36 asi.

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El a fost intr-o puternică revenire de formă în 2023 si a jucat numai puțin de 9 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. În primul tur a profitat de abandonul lui Atmane.

Evident că Medvedev este favorit, fiind cotat printre favoriții la fazele finale, însă Ruusuvori este un jucător bun care poate prelungi meciul. Daniil este înalt și servește bine, având un număr mare de ași. Finlandezul a primit 17 asi de la Kypson un jucător net inferior lui Medvedev la serviciu, iar linia de 9.5 ași pare ușor de depășit de rus.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Anna Blinkova
Pronostic:
Rybakina peste 6.5 asi
Cota
1.85
Emil Ruusuvuori vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Medvedev peste 9.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 3.42
Profit: 19.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro