Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Anadolu Efes și Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 22 din Euroliga de baschet masculin. Anadolu Efes este o echipă greu de înțeles. Câștigătoarea Euroligii din 2021 și 2022 are în continuare un lot stelar pentru nivelul continentului. Nu doar că are vedete precum Larkin, Beaubois, Clyburn sau Pleis, dar are și rezerve pe măsură. Cu toate astea, e departe de play-off. A câștigat 8 din primele 21 de meciuri și are nevoie de un parcurs aproape perfect pentru a-și îndeplini obiectivul. Anadolu demonstrează ce știe în competiția internă. E lider, peste Fenerbahce, cu doar 2 înfrângeri în 16 runde. 

Barcelona este echipa pe val în Europa. A ajuns la 6 partide consecutive câștigate, în această serie intrând derby-urile iberice cu Real și Baskonia, dar și dispute cu formații tari precum Zalgiris și Olympiakos. Formația antrenată de Roger Grimau ocupă poziția secundă în Euroligă, cu 15 victorii și 6 înfrângeri. Doar Real Madrid are un bilanț superior. 

cota2.ro

• Anadolu Efes are a doua cea mai slabă defensivă din Euroligă, 1804 puncte permise adversarelor

• Barcelona are al treilea cel mai bun atac, cu 1751 de puncte reușite în 21 de partide

• Barcelona a câștigat partida tur din actuala ediție a Euroligii, scor 91-74

• cel mai recent meci direct disputat în sala lui Anadolu a fost un recital de puncte, victoria turcilor 96-86

• Shane Larkin, starul lui Anadolu, este al treilea cel mai bun marcator din Euroligă. Are o medie de 18.1 puncte/meci

• Barcelona are al treilea cel mai bun procentaj al aruncărilor de 3 puncte reușite în acest sezon, 38.7%.

Pe Superbet, cota pentru peste 157.5 puncte în Anadolu Efes - Barcelona este @1.40.

---------------------------

Virtus Bologna și ASVEL Lyon-Villeurbanne sunt adversare astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 22 din Euroligă. Virtus Bologna este revelația actualei ediții din Euroligă. Antrenorul Luca Banchi a reușit să sudeze un lot care conține multe staruri, baschetbaliști cu mare experiență precum Belinelli, Zizic sau Hackett. Italienii sunt pe locul 3 în acest moment, ca și calificați în play-off. Au câștigat 14 dintre cele 21 de meciuri jucate. Doar granzii Real și Barcelona stau mai bine. 

ASVEL Lyon este la polul opus. Și aici s-au investit bani grei, dar rezultatele n-au apărut. De vină sunt și accidentările. Vedeta Nando De Colo n-a mai jucat de pe 20 decembrie 2023 din cauza unei probleme musculare. În urmă cu o săptămână, formația din Lyon și-a demis antrenorul, pe carismaticul Gianmarco Pozzecco. Mutarea a fost urmată de un eșec în fața „lanternei roșii” Alba Berlin. Cele două împart acum ultima poziție în Euroligă, cu câte 4 victorii și 17 înfrângeri.  

• Lyon are cea mai slabă defensivă din Euroligă, 1813 puncte permise adversarelor. Virtus Bologna a încasat doar 1711 puncte 

• Virtus își joacă meciurile de pe teren propriu într-o atmosferă senzațională. De aici și bilanțul remarcabil acasă, 9 victorii și un singur eșec

• Virtus Bologna a câștigat partida directă cu Lyon din turul acestui sezon, scor 87-84

• Virtus este una dintre formațiile care plimbă cel mai bine mingea în Euroligă, o medie de 19.5 pase decisive/meci.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Virtus Bologna la un handicap de -3.5 puncte este @1.42. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anadolu Efes vs Barcelona
Pronostic:
peste 157.5 puncte
Cota
1.40
Virtus Bologna vs ASVEL Lyon
Pronostic:
Bologna -3.5 handicap
Cota
1.42
Cota finala: 1.99
Profit: 4.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro