Ponturi Pariuri Fotbal Vizela vs Sporting Lisabona

BETFAIR EXCHANGE

FC Vizela și Sporting Lisabona se înfruntă astăzi, de la ora 22:45, în runda cu numărul 18 din prima ligă a Portugaliei. FC Vizela este la al treilea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului portughez. A reușit să dribleze retrogradarea, dar acum are o misiune mult mai complicată. Deși practică un fotbal deschis, curajos, formația pregătită pregătită din decembrie de Rubén de la Barrera, fostul manager al Viitorului, nu reușește să strângă puncte. Este penultima în campionat, cu 13 puncte obținute în 17 runde. 

Sporting nu a mai luat titlul din sezonul 2021/2022, dar a avut răbdare cu managerul Ruben Amorim. Formația din Lisabona a vândut fotbaliști de 123 de milioane de euro în vară. Cu toate astea și-a construit un lot excelent. Transferurile au fost extrem de inspirate, în frunte cu cel al lui Viktor Gyökeres. Atacantul suedez a marcat 11 goluri și a oferit 7 pase decisive în acest campionat. Sporting este lider. Are 43 de puncte, unul peste marea rivală Benfica. Totul a bine și în Europa League, calificată în primăvara competiției dintr-o grupă cu Atalanta, Sturm Graz și Rakow. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte duelului dintre FC Vizela și Sporting Lisabona: 

• Vizela a marcat în ultimele 3 meciuri oficiale;

• precedentele 3 meciuri directe dintre Vizela și Sporting au fost GG;

• cel mai recent meci direct, cel din turul acestui campionat, a fost câștigat de Sporting cu scorul de 3-2. Gyökeres marca atunci o dublă;

• Sporting a câștigat toate cele 7 meciuri disputate în istorie contra lui Vizela;

• 306.48 de milioane de euro valorează lotul celor de la Sporting. Vizela este cotată la doar 16.50 milioane de euro;

• 6.18 ocazii de gol/meci și-a creat Sporting în actuala ediție de campionat. Vizela e net inferioar[, o medie de 4.00 oportunități de gol/partidă;

• 5.9 lovituri de la colțul terenului/meci a obținut Sporting în acest campionat. Vizela are 4.2 cornere/partidă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Sporting câștigă și ambele formații marchează este @3.30. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Vizela vs Sporting Lisabona
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: 11.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro