Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Real Madrid

UNIBET

ATLETICO MADRID - REAL MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Metropolitano Stadium”, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din cadrul optimilor de finala ale Cupei Regelui.

Atletico Madrid si Real Madrid s-au intalnit saptamana trecuta la Riyadh, in semifinalele SuperCupei Spaniei, duel incheiat cu succesul ”galacticilor”, dupa cele doua reprize de prelingiri, scor 5-3. Cele doua au avut destul de mult ghinion sa se intalneasca inca din aceasta faza a competitiei, asta daca privim putin inspre cei de la Barcelona, care in optimi se dueleaza cu cei de la Unionistas, o echipa din al treilea esalon al Spaniei. Atletico Madrid nu cred ca a ”digerat” foarte usor infrangerea din urma cu 10 zile si sunt absolut convins ca in aceasta seara isi doresc revansa, mai mult decat orice altceva. ”Los Blancos” au un moral bun dupa ce s-au impus si in Finala SuperCupei Spaniei, contra Barcelonei, cu scorul de 4-1. In LaLiga, Atletico Madrid se claseaza abia pe locul 5, la 10 puncte distanta de rivala din aceasta seara, care ocupa pozitia secunda, fiind la doar un singur punct in spatele liderului Girona si cu un meci mai putin disputat. In cele 10 meciuri disputate pe ”Metropolitano”, in acest sezon de LaLiga, trupa lui ”Cholo” Simeone a bifat 9 victorii si un rezultat de egalitate, bifand si o medie de 2.30 goluri marcate per meci. In tabara adversa, formatia lui Ancelotti a bifat 7 victorii, doua remize si o infrangere in cele 10 deplasari din acest sezon de LaLiga, bifand totusi o medie de 1.80 goluri marcate per meci.

cota2.ro

Antoine Griezmann si Alvaro Morata sunt cei doi jucatori care construiesc atacul lui Simeone. Acestia se claseaza pe primele doua locuri la majoritatea capitolelor ofensive, fiind deasemenea si principalii marcatori ai echipei in campionat cu 11, respectiv 12 reusite. Pe ”Metropolitano”, Griezmann are o medie de 3.14 ocazii de gol per 90 de minute de joc in acest sezon, in timp ce Morata sta ceva mai bine, avand o medie de 3.50 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Atacantul francez a cadrat cel putin un sut pe poarta in 11 din ultimele 12 meciuri jucate de echipa sa in fata propriilor fani, bifand o medie de 1.36 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Deasemenea, acesta a cadrat 6 suturi in ultimele 5 meciuri contra celor de la Real Madrid. Colegul sau din ofensiva a bifat cel putin un sut cadrat in toate meciurile din acest sezon, de pe ”Metropolitano”, in care a fost titular, bifand o medie de 1.75 suturi pe poarta per 90 de minute de joc. Morata s-a facut remarcat si in ultimele trei jocuri ca titular contra ”galacticilor”, bifand numai putin de 5 suturi cadrate.

Vinicius Jr si Rodrygo sunt jucatorii din ofensiva Realului care au facut diferenta in SuperCupa si nu numai. Vinicius a venit dupa o accidentare care l-a tinut pe bara cateva saptamani, insa in cele trei meciuri de la revinirea sa pe teren a bifat 13 ocazii de gol si a reusit sa cadreze 6 suturi. In ultimele 6 partide contra celor de la Atletico, Vinicius a reusit sa-si creeze numai putin de 15 ocazii de gol, cadrand cel putin un sut in 5 dintre aceste meciuri. Colegul sau Rodrygo a fost ferit de accidentari in acest sezon, iar majoritatea jocurilor le-a inceput inca din primul minut, devenind cel mai ”periculos” om de atac al galacticilor, cu o medie de 3.07 ocazii de gol per meci. In toate meciurile din acest sezon (28), Rodrygo a reusit sa-si creeze cel putin o ocazie de gol, iar in 13 din ultimele 14 meciuri acesta a reusit sa bifeze cel putin un sut pe poarta, avand o medie de 1.78 suturi cadrate per meci.

Pontul meu pentru meciul Atletico Madrid - Real Madrid este ”Antoine Griezmann, Alvaro Morata, Vinicius Jr si Rodrygo 1+ suturi pe poarta fiecare”, la o cota de 4.60, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atletico Madrid vs Real Madrid
Pronostic:
Antoine Griezmann, Alvaro Morata, Vinicius Jr si Rodrygo 1+ suturi pe poarta fiecare
Cota
4.60
Cota finala: 4.60
Profit: 36.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro