Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Fiorentina

Superbet

Napoli și Fiorentina se întâlnesc în prima semifinală din noul format al Supercupei din Italia! Confruntarea va avea loc azi, de la 21:00, în Arabia Saudită. Vineri, în cea de-a doua semifinală se vor duela Inter, câștigătoarea Cupei, și Lazio, formație care a terminat pe poziția a 2-a sezonul trecut din Serie A.

Revenind la duelul de azi, Napoli și Fiorentina primesc cote apropiate pentru accesul în ultimul act!

cota2.ro

  • Succesul lui Napoli în timp regulamentar planează în jurul cotei de 2,50, asta în timp ce victoria Fiorentinei, tot după 90 de minute, se joacă în jurul valorii de 2,90.

Înainte să aterizeze la Riyadh, ambele grupări au avut meciuri în campionat, la finalul săptămânii trecute! Napoli a avut nevoie de o așteptare până în minutul 90+6 pentru a lua toate punctele din duelul cu Salernitana, scor 2-1, în timp ce Fiorentina n-a izbutit decât o remiză în meciul de acasă cu Udinese, scor 2-2.

  • După 20 de etape, Fiorentina stă excelent: locul 4, cu 34 de puncte! Napoli are un sezon modest după câștigarea titlului, locul 8, cu 31 de puncte, dar e în grafic pentru un loc de cupe europene.

În actuala stagiune, Fiorentina a câștigat meciul cu Napoli din turul campionatului. S-a terminat 3-1 pentru trupa din Florența, într-o partidă disputată pe Stadio Diego Armando Maradona, din Napoli.

  • 14 faulturi a făcut Fiorentina în acest duel;
  • 15 faulturi a provocat Fiorentina la penultimul duel cu Napoli, pierdut cu 1-0;
  • 14 faulturi a făcut Fiorentina la cel mai recent meci din campionat: 2-2 cu Udinese;
  • 13 faulturi / meci este media din acest sezon a Fiorentinei;
  • 13,2 faulturi / meci este media Fiorentinei atunci când vorbim despre partide care se joacă în deplasare, așa cum va fi cazul și în meciul de azi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs Fiorentina
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Fiorentina
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro