Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Andrey Rublev

BETFAIR EXCHANGE

Cel mai tare meci al zilei la Australian Open este ultimul meci disputat pe Margaret Court Arena, între Sebastian Korda și Andrey Rublev. Vedeți avancronica și opțiunea mea de pariere care sper sa ne aducă un nou win.

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 26 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, multi vazandu-l de nivelul colegilor de generație Alcaraz si Sinner, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. În 2023 a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open, semifinale la Queens si o finală pierdută dramatic la Astana. In a doua parte a anului a jucat bine si are victorii pe hard cu Tiafoe, Norrie, Medvedev sau Shelton. A început și 2024 cu semifinale la Adelaide, iar aici a trecut de Kopriva și Halys.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Vine după un an bun, cu 2 titluri câștigate la Monte Carlo și Bastad, alte 2 finale pierdute la Halle si Shanghai și o nouă participare la Turneul Campionilor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong și se anunță unul dintre favoriții la fazele finale. Aici a trecut neașteptat de greu de Seyboth Wild, însă contra lui Eubanks a fost dominant și nu și a pierdut serviciul.

Korda și Rublev sunt doi jucători buni și nu vad cum vreunul dintre ei se poate impune lejer. Linia este foarte jos și poate fi depășită lejer în 4 seturi, deși eu vad un meci chiar mai lung. Rublev este favorit, însă el nu se simte bine la grand slem-uri, iar primul tur a fost exemplul perfect. Korda nu a impresionat, dar anul trecut a trecut aici de Medvedev în 3 seturi și este un jucător periculos. Văd echilibru si minim 41 game-uri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sebastian Korda vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 40.5 game-uri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro