Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

Superbet

RB Salzburg și Bodo/Glimt se înfruntă într-un amical, astăzi, de la ora 17:00. Meciul este programat în cadrul cantonamentului din Marbella, Spania. RB Salzburg reprezintă un model de succes în fotbalul european. Face an de an profit din vânzarea jucătorilor, 50 de milioane de euro doar vara trecută, dar reușește și să se mențină în elită. A cucerit ultimele 11 titluri în Austria. Evident, este prima și în actuala ediție. Din iulie 2023, echipa este pregătită de Gerhard Struber. 

Bodo/Glimt pare să se transforme într-un RB Salzburg al Norvegiei. A început să vândă jucători pe bani buni, a câștigat 3 din ultimele 4 campionate, iar rezultatele din Europa sunt bune de tot. A jucat un sfert de finală în Conference League și este calificată și în primăvara actuale ediții. Pentru Bodo/Glimt este primul test din anul 2024.

cota2.ro

• Bodo/Glimt are în lot unul dintre cei mai prolifici atacanți ai Europei. În ultimele 2 ediții de campionat, Amahl Pellegrino a marcat 49 de goluri și a oferit 26 de pase decisive! Asta în doar 56 de meciuri

• RB Salzburg a jucat deja un meci amical în stagiul de pregătire din Marbella. A pierdut 2-3 contra lui Elversberg

• 78 de goluri a marcat Bodo/Glimt în cele 30 de etape ale recent încheiatului campionat din Norvegia

• și RB Salzburg are cel mai bun atac din competiția internă, în Austria, 34 de goluri înscrise în 17 etape

• RB Salzburg este una dintre cele mai eficiente formații ale Europei. A transformat în goluri 41% dintre șuturile expediate pe poartă în acest sezon.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în RB Salzburg - Bodo/Glimt este @1.28.

---------------------------

Willem II Tilburg și Jong Ajax sunt adversare astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 22 din Eerste Divisie, liga secunda a Olandei. Willem II este o formație familiarizată cu prima scenă a fotbalului olandez. A retrogradat în 2022, iar anul sezonul trecut a ratat la mustață promovarea. Conducerea a adus un antrenor nou, pe Peter Maes, iar parcursul actual este fenomenal. Gazdele de astăzi conduc clasamentul din Eerste Divisie. Au 48 de puncte, 8 peste urmăritoarea Den Haag. 

Jong Ajax este locul unde „lăncierii” își testează tinerii și fotbaliștii produși într-una dintre cele mai bune academii din lume. În actuala stagiune, antrenorul Dave Vos are la dispoziție un lot cu o medie de vârstă de 19.3 ani. Pentru disputa de astăzi, oaspeții au ceva probleme de efectiv. Ethan Butera și Mateja Milovanovic, ambii fundași centrali de bază, sunt accidentați. Fără drept de promovare, Jong Ajax se mulțumește cu o poziție departe de retrogradare. Momentan e pe 15.

• 46 de goluri a înscris Willem II în primele 21 de partide. Are al doilea atac din Eerste Divisie

• Jong Ajax a marcat 33 de goluri. Are cea mai bună ofensivă, dacă excludem formațiile aflate pe locuri de play-off

• Willem II a început anul 2024 cu o victorie 5-0 pe terenul lui Oss

• ultimele 5 meciuri jucate de Jong Ajax au fost GG. În fiecare partidă s-au marcat peste 2.5 goluri

• în 15 dintre cele 20 de meciuri jucate de Jong Ajax în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• cel mai bun marcator al lui Willem II este Jeremy Bokila. Atacantul trecut pe la Petrolul, CFR Cluj și Dinamo a marcat 10 goluri.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Willem II - Jong Ajax este @1.25.

----------------------------

Sampdoria și Parma se înfruntă în runda cu numărul 21 din Serie B, astăzi, de la ora 21:30. Sampdoria a picat sezonul trecut din Serie A, iar declinul pare să continue. Formația antrenată de Andrea Pirlo a obținut doar 23 de puncte în primele 20 de runde și ocupă locul 13. Promovarea nu este complet pierdută, dar echipa trebuie să lege rezultatele pozitive în 2024. Distanța până la ultimul loc de play-off este de 5 puncte.

Parma, cu românii Dennis Man și Mihăilă printre protagoniști, domină competiția. Răbdarea avută cu antrenorul Fabio Pecchia este răsplătită. Oaspeții de astăzi conduc ierarhia din Serie B. Au pierdut doar 2 meciuri din primele 20 jucate. Au 42 de puncte, un avans de 4 lungimi față de urmăritoarele Venezia și Como. 

• Parma are cel mai bun atac din Serie B, 38 de goluri înscrise în 20 de partide

• Dennis Man este cel mai bun marcator al celor de la Parma. A înscris 8 goluri și a oferit 4 pase decisive. E pe locul 3 în clasamentul golgeterilor din Serie B

• nici Sampdoria nu are o ofensivă de ignorat. Elevii lui Pirlo au marcat 27 de goluri

• în 18 dintre cele 20 de meciuri disputate de Sampdoria în acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri

• în 17 dintre cele 20 de meciuri jucate de Parma s-au înscris peste 1.5 goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri în Sampdoria - Parma este @1.33. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
RB Salzburg vs Bodo/Glimt
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Willem II Tilburg vs Jong Ajax
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.25
Sampdoria vs Parma
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.13
Profit: 5.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro