Ponturi Pariuri Fotbal Rapid Bucuresti vs FCU Craiova

Superbet

RAPID BUCURESTI - FCU CRAIOVA 1948

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Superbet Arena - Giulesti”, Rapid Bucuresti primeste vizita celor de la FCU Craiova, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 22, din Superliga.

Trupa lui Bergodi se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a in ierarhia din Romania, la un singur punct distanta de podium si la 11 distanta de primul loc, ocupat in acest moment de FCSB. ”Giulestenii” trec printr-o ”criza” de rezultate, acestia bifand ultimul succes in runda cu numarul 15, 2-1 in fata liderului din acest moment. Rapid a fost destul de activa pe piata transferurilor, investind 1.7 milioane de euro in aducerea lui Krasniqi, Burmaz si Hasani, in timp ce Djokovic a venit liber. Oltenii nu s-au remarcat prin transferuri in aceasta perioada, in ciuda faptului ca ocupa abia locul 10 in clasament. Elevii lui Constantino au insa sanse la accederea in Play-Off, fiind la doar trei puncte in spatele celor de la Farul, echipa clasata in acest moment pe pozitia a 6-a. FCU Craiova a incheiat perfect anul 2023, cu 4 victorii in ultimele 4 meciuri: 2-0 vs FCSB (Cupa), 2-0 vs FC Botosani, 1-0 vs FC Voluntari si 2-0 vs Petrolul Ploiesti. In ciuda victoriei din ultimul meci direct, scor 5-3, Rapid a avut mereu probleme cu cei de la FCU Craiova, in special pe propriul teren unde in ultimele 4 jocuri contra acestora au ”bifat” trei infrangeri si un rezultat de egalitate. 

cota2.ro

Pentru acest meci am jucat un ”combo” pe jucatori din specialele propuse de Superbet: 

Mai exact, la duelul dintre Alex Ionita si Juan Bauza am mizat pe faptul ca mijlocasul argentinian o sa evolueze mai mult in aceasta seara decat ”decarul” giulestenilor, care in acest sezon are o medie de doar 49 minute jucate per meci. Bauza are o medie de 76 minute jucate per meci in acest sezon, iar acesta este unul dintre jucatorii de baza in primul 11 al lui Constantino. Tinand cont de noile trasferuri de la Rapid, Ionita cred ca o sa bifeze si mai putine minute de acum incolo. 

Deasemenea, la duelul dintre Albion Rrahmani si Aurelian Chitu am ales sa mizez pe mai multe pase ale jucatorului oltean, deoarece acesta coboara foarte mult in linia de mijloc, intra la un-doi cu acestia si creeaza spatii. Chitu poate evolua si ca numar 10, dar si ca varf ”fals”, in timp ce Rrahmani este un atacant de gura portii care coboara destul de putin, iar odata cu achizitiile din ofensiva reusite de Rapid cred ca nu o sa mai prinda la fel de multe minute, iar azi il vad jucand putin, mai ales ca vine dupa o accidentare grava.

Pontul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - FCU Craiova 1948 este ”Juan Bauza joaca mai multe minute decat Alex Ionita + Aurelian Chitu ofera mai multe pase decat Albion Rrahmani”, la o cota de 2.40, disponibila in rubrica de ”Speciale”, sectiunea ” Fotbal - Romania Superliga - Duel Jucatori”, de pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid Bucuresti vs FCU Craiova
Pronostic:
Juan Bauza joaca mai multe minute decat Alex Ionita + Aurelian Chitu ofera mai multe pase decat Albion Rrahmani
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro