Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

BETANO

Vin cu un combo foarte bun de la Australian Open, acolo unde avem meciuri foarte tari în această noapte.

Shang - Alcaraz 

Juncheng Shang este un jucător din China de doar 18 ani. Momentan el este pe locul 140 ATP, însă cu siguranță vom auzi de el în viitorul apropiat, fiind un real talent. Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. Anul trecut l-a bătut de 2 ori pe Ben Shelton, a trecut de Maroszan ori Goffin și a ajuns in fazele superioare la majoritatea turneelor Challenger la care a participat. În 2024 a trecut la final și a jucat prima semifinala ATP la Hong Kong, iar aici a trecut de McDonald și Nagal.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este la doar 20 ani un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. În 2023 a castigat 6 titluri, inclusiv cel de la Wimbledon când l-a învins in finala chiar pe Djokovic la capătul unui meci extraordinar. Vine aici după o perioadă mai slaba in care nu a putut sa își păstreze titlul la US Open, pierzând si poziția de lider mondial, iar la Beijing, Shanghai, Paris si Turneul Campionilor a fost învins de Sinner, Dimitrov,Safiulin, Zverev și Djokovic. Aici i-a bătut pe Gasquet și Sonego.

Carlitos este în continuare în opinia mea singurul jucător care îl poate bate pe Djokovic intr-un meci cu adevărat important și probabil jucătorul care va domina tenisul în următoarele decenii. Shang e o mare surpriza, însă nu cred ca aici poate emite pretenții. El nu are experienta necesara unor astfel de meciuri, iar în momente de presiune greșește mult. Nu vad cum Alcaraz poate pierde set.

Norrie - Ruud 

În vârstă de 27 de ani, britanicul Cameron Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimii doi ani, reușind să câștige 5 titluri și să joace alte 7 finale începând cu anul.2021. Norrie este bun pe toate suprafețele, servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Anul trecut are semifinale la Wimbledon și sferturi la US Open și a obținut victorii cu toți jucătorii de top din circuit, performanțe care spun multe despre nivelul său. A început anul cu 3 finale, la Auckland a pierdut cu Gasquet, la Buenos Aires contra lui Alcaraz, însă după doar o săptămână si-a luat revanșa împotriva acestuia în finala de la Rio de Janeiro. Totuși, in ultima perioadă a părut in scădere de formă, insa ramane un jucător periculos. Aici a trecut de Varillas și Zeppieri.

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 25 ani, aflat pe locul 11 ATP. El a acumulat deja 9 titluri până la aceasta vârsta și este o prezență constantă în topul tenisului masculin. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. El este triplu finalist de mare șlem, o performanță cu care extrem de putini jucători se pot mândri. Deși nu a avut un 2023 foarte bun, a ajuns in finala la Roland Garros, iar acum pare intr-o formă excelentă. I-a bătut pe Ramos și Purcell. 

Ambii jucători vin dupa meciuri epuizante, insa Norrie a avut mari probleme fizice și abia a terminat meciul cu Zeppieri. Ruud a fost extrem de solid anul acesta și chiar dacă a avut probleme cu Purcell eu îl vad un jucător extrem de greu de învins indiferent de adversar. Merg pe triplul finalist de GS, norvegianul fiind foarte puternic psihic și intr-o formă superioară fizic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juncheng Shang vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Victorie Alcaraz 3-0
Cota
1.47
Cameron Norrie vs Casper Ruud
Pronostic:
Ruud - 1.5 seturi
Cota
1.65
Cota finala: 2.43
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro