Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.08

Fortuna

Ziua de sâmbătă ar trebui să ne bandajeze rănile de după două pariuri simple care n-au vrut să se ridice la nivelul așteptărilor! Ne regrupăm cu un bilet de 3 meciuri, la o cotă totală de 3.08, iar rețeta nu pare deloc una complicată.

După o zi cu 13 goluri în 2 meciuri în SuperLigă, ne așteptăm la ceva mai multă ”sărăcie” în faze de poartă măcar la un meci de azi, apoi avem o ”dublă” din La Liga, pentru ca trio-ul să fie completat din Bundesliga, cu ochii pe faze fixe.

cota2.ro

Pentru SuperLigă ne oprim la partida Petrolul - Dinamo, un duel al echipelor cu cele mai slabe ofensive din campionat! La propriu, Dinamo chiar are cel mai slab atac, cu doar 13 goluri marcate, în timp ce Petrolul abia a ajuns la un pic peste un gol pe meci: 22 de goluri în 21 de runde!

  • În tur, s-a terminat 1-1, iar acum ne așeptăm la multă precauție din partea ambelor echipe! Pârvu este un antrenor extrem de defensiv, în timp ce Kopic încearcă să repună echipa pe drumul corect, dar victoriile din campionat au venit după meciuri de sub 2,5 goluri.

În La Liga, Celta Vigo primește vizita lui Real Sociedad, în ultimul meci al zilei! Oaspeții din San Sebastian sunt pe locul 6, dar au scăzut turațiile - fără victorie în ultimele 4 etape - 3 remize și 1 înfrângere. Dincolo, Celta se bate pentru evitarea retrogradării: locul 16, doar 17 puncte, cu 2 mai mult față de Cadiz, prima sub linie!

  • Real Sociedad a câștigat ultimele 4 deplasări de pe terenul lui Celta Vigo;
  • Celta nu s-a mai impus în meci direct din 2020, când câștiga în deplasare, 1-0;
  • În 2023, ambele meciuri s-au terminat la egalitate, 1-1.

Închidem biletul cu o vizită în Bundesliga, la un meci care se anunță extrem de spectaculos! Leipzig primește vizita liderului Bayer Leverkusen, iar pariorii îndrăgostiți de goluri probabil că s-au aruncat deja pe bilete cu multe reușite.

Noi alegem însă un pariu special, venit de pe urma fazelor fixe. Sau a cornerelor, ca să fim și mai clari:

  • 6,6 cornere / meci este media lui Leipzig din acest sezon;
  • 6,9 cornere / meci este media lui Leverkusen din acest sezon;
  • 9 cornere / meci au fost la ultimele două dueluri directe dintre cele două echipe.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Petrolul vs Dinamo
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.57
Celta Vigo vs Real Sociedad
Pronostic:
X2
Cota
1.38
RB Leipzig vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Peste 7,5 cornere
Cota
1.42
Cota finala: 3.08
Profit: 20.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro