Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

Freiburg și Hoffenheim se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 18 din Bundesliga. Freiburg are același antrenor, pe Christian Streich, din 2012. Este un model de longevitate. În această perioada, clubul s-a calificat în Europa, s-a luptat pentru retrogradare, dar a știut mereu să se reinventeze. În actuala ediție impresionează prin eficiență. Deși are golaveraj negativ, Freiburg ocupă locul 7 în Bundesliga, la două puncte în spatele pozițiilor de cupe europene. Golgeterul echipei este neamțul Lucas Holer, autor a 5 goluri și armă secretă de cele mai multe ori, venind cu mult entuziasm din postura de rezervă.

Hoffenheim, clubul de Bundesliga provenit din cea mai mică comunitate, o localitate cu sub 5.000 de locuitori, pare să fi dat lovitura cu instalarea antrenorului Pellegrino Matarazzo. Acesta a preluat echipa iarna trecută, când se afla în lupta pentru evitarea retrogradării. A dus-o până pe poziția a 12-a, iar acum își propune chiar o calificare în Europa. Hoffenheim e pe 8, aproape de obiectiv. Și o face practicând un fotbal ofensiv, pe placul fanilor fotbalului german.

cota2.ro

• Hoffenheim a primit gol în ultimele 14 meciuri

• Ambele meciuri directe disputate în anul 2023 au fost GG, câștigate de Freiburg cu 2-1

• 12 dintre cele 15 meciuri directe disputate în istorie pe terenul lui Freiburg au fost GG

• Freiburg și Hoffenheim sunt în prima jumătate a ierarhiei ocaziilor create, ambele cu medii de peste 13.00/meci

• 5 lovituri de la 11 metri, 4 dintre ele transformate, a obținut Hoffenheim în acest sezon. Doar Stuttgart are mai multe

• Hoffenheim are 2 fotbaliști în top 15 marcatori din Bundesliga. Kramaric și Beier au marcat câte 6 goluri.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Freiburg – Hoffenheim este @1.40.

--------------------

Brentford și Nottingham sunt adversare astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 21 din Premier League. Brentford nu o duce deloc bine în actuala stagiune. E prima deasupra liniei retrogradării, cu un avans fragil, doar două puncte mai mult decât depunctata Everton. Managerul Thomas Frank primește, în sfârșit, și o veste bună. Suspendarea golgeterului-parior Ivan Toney a expirat. Pentru prima dată în acest sezon, vârful britanic este apt de joc și este anunțat titular. Dacă în atac lucrurile încep să se așeze, defensiva e în continuare franjuri. 3 dintre cei mai valoroși 4 fundași din lot sunt accidentați, Ajer, Henry și Hickey. Veteranul Ben Mee este suspendat.

Nici Nottingham nu are un sezon mai reușit. „Pădurarii” au un singur punct mai mult decât Brentford, dar traversează momente bune. În ultimele 4 meciuri au marcat 10 goluri, câștigând cu Manchester United, scor 2-1, și Newcastle, scor 3-1. Meritele îi aparțin antrenorului Nuno Espirito Santo, instalat cu câteva zile înaintea Crăciunului. Portughezul are mari probleme de efectiv, provocate de Cupa Africii. Toate sunt în compartimentul defensiv. Lipsesc închizătorii Sangare și Kouyate, dar și fundașii Aurier, Ola Ina și Boly.

• Ultimele 5 meciuri directe dintre Brentford și Nottingham au fost GG

• Precedentele 5 meciuri oficiale disputate de Brentford, în toate competițiile, au fost GG

• 20 de goluri a marcat Ivan Toney pentru Brentford în ediția trecută de Premier League. A încheiat pe locul 3 în clasamentul golgeterilor, sub Haaland și Kane

• Nottingham e printre victimele favorite ale lui Toney. Vârful britanic a marcat 3 goluri contra „pădurarilor” în carieră 

• 13.32 ocazii de gol/meci și-a creat Brentford în acest sezon. E în prima jumătate a clasamentului din Premier League 

• Nottingham este a 3-a în clasamentul eficienței din Premier League. 35% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Brentford - Nottingham este @1.47.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Freiburg vs Hoffenheim
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.40
Brentford vs Nottingham Forest
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.06
Profit: 5.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro