Biletul Zilei format din 6 meciuri la cota 8.73

UNIBET

Astazi avem o multime de meciuri bune, asa ca m-am axat pe cateva dintre ele si am mizat pe 6 jucatori cu cifre foarte bune in actualul sezon, acestia fiind de multe ori decisivi pentru formatiile la care evolueaza.

Isi Palazon este cel mai periculos jucator ofensiv al lui Rayo Vallecano, remarcandu-se in acest sezon, cel putin pe ”Campo de Futbol de Vallecas”, cu o medie foarte mare de ocazii de gol. Isi Palazon si-a creat numai putin de 18 ocazii de gol in cele 9 meciuri disputate de echipa sa pe teren propriu, reusind in fiecare joc sa si cadreze cel putin un sut.

cota2.ro

Tim Kleindienst a reusit sa marcheze de 6 ori si sa livreze 3 assist-uri, in acest sezon de Bundesliga. ”Decarul” lui Heidenheim s-a remarcat insa prin numarul mare de ocazii de gol avute in cele 8 meciuri jucate de echipa sa pe propriu teren (20 ocazii de gol), dar si prin faptul ca a reusit sa cadreze cel putin un sut, in 7 dintre acestea.

Olivier Giroud este principalul marcator al Milanului in acest sezon de Serie A, cu numai putin de 10 reusite in cele 20 de meciuri. Varful francez are o medie de 2.39 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.27 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Giroud a reusit sa cadreze cel putin un sut in ultimele 5 deplasari, dar si in partida tur contra celor de la Udinese.

Romelu Lukaku a marcat 8 goluri in acest sezon de Serie A, in tricoul Romei, iar azi anticipez o evolutie buna a sa la primul meci sub comanda lui De Rossi. Belgianul are o medie de 2.96 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.48 suturi pe poarta per 90 de minute de joc in meciurile disputate de AS Roma pe ”Olimpico”, in aceasta editie de campionat.

Patrik Schick e atacantul in care Xabi Alonso isi pune mari sperante in meciurile urmatoare, tinand cont ca titularul de drept este accidentat. Varful ceh a aratat bine in ultimele doua meciuri din Bundesliga, bifand 8 ocazii de gol, 4 suturi cadrate si 3 goluri. Meciul cu RB Leipzig se anunta unul dificil, insa ma astept ca Leverkusen sa-si creeze destul ocazii de gol, multe dintre ele avand semnatura lui Schick. 

Andrej Kramaric a marcat 6 goluri pentru Hoffenheim in acest sezon din Bundesliga. Croatul are si o medie impresionanta de 2.78 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.08 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Kramaric se afla intr-o forma excelenta si spun asta pentru ca in ultimele 4 etape de campionat si-a creat 14 ocazii de gol, a cadrat 6 suturi si a reusit sa marcheze doua goluri. Astept reusite din partea sa in deplasarea de la Freiburg.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rayo Vallecano vs Las Palmas
Pronostic:
Isi Palazon 1+ suturi pe poarta
Cota
1.37
Heidenheim vs Wolfsburg
Pronostic:
Tim Kleindienst 1+ suturi pe poarta
Cota
1.49
Udinese vs AC Milan
Pronostic:
Olivier Giroud 1+ suturi pe poarta
Cota
1.48
AS Roma vs Verona
Pronostic:
Romelu Lukaku 1+ suturi pe poarta
Cota
1.36
RB Leipzig vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Patrik Schick 2+ suturi
Cota
1.38
Freiburg vs Hoffenheim
Pronostic:
Andrej Kramaric 2+ suturi
Cota
1.54
Cota finala: 8.73
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro