Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.87

BETFAIR EXCHANGE

Înaintăm în turneu, iar eu vă propun un combo la o cota foarte bună din optimile de finală, acolo unde pe tabloul masculin se întâlnesc Taylor Fritz și Stefanos Tsitsipas, respectiv Alex De Minaur si Andrey Rublev. Aveți mai jos avancronica meciurilor și pronosticul propus. 

Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas 

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 25 ani clasat pe locul 12 ATP. Anul 2022 a fost fără îndoială cel mai bun din cariera sa, a intrat în top 10 și a câștigat 3 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo. Nici în 2023 nu s-a descurcat rău, iar cu exceptia Australian Open si Wimbledon, acolo unde a dezamăgit crunt, a avut evolutii bune la aproape toate turneele la care a participat. A câștigat titlu la Atlanta, titlu la Delray Beach, semifinale la Dallas, Acapulco si Monte Carlo, respectiv sferturi la US Open, Indian Wells si Miami. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. Aici a avut un traseu ușor și a trecut de Diaz Acosta, Gaston și Maroszan, evoluând din ce în ce mai bine.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 10 turnee ATP câștigate. Anul 2023 a fost cel mai agitat din viața lui sportiva dar si personală. L-a început în forță si a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a fost învins clar de Alcaraz la Roland Garros, a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp ce la Barcelona a pierdut clar finala cu același Alcaraz. Nu a impresionat nici la Wimbledon si nici la US Open, pierzând rușinos cu Eubanks sau Stricker. Desi in ultimul timp a scăzut ritmul fiind preocupat mai mult de viața personală si de relația cu Badosa, totuși a castigat 1 titlu la Los Cabos si a jucat recent semifinale la Paris si Viena, calificându-se din nou la Turneul Campionilor. A trecut aici de Bergs, Thompson și Van Assche.

Se întâlnesc doi dintre sportivii cu servicii de top și nu cred ca vom vedea prea multe break-uri. Finalistul de anul trecut, Tsitsipas, se simte foarte bine în Australia, acolo unde are parte și de o susținere puternică din partea publicului, existând o mare comunitate de greci la Melbourne .Fritz a părut accidentat în prima partidă cu Acosta Diaz și a fost in pericol să piardă, însă în turul 3 cu Maroszan a jucat chiar bine. Ei au fost adversari și în 2022, când Tsitsipas s-a impus în 5 seturi după un meci de aproape 3 ore și jumătate. Merg și acum pe același scenariu.

Alex De Minaur vs Andrey Rublev

Alex De Minaur este un jucător Australian de 24 ani, un mare talent, care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 7 titluri ATP, toate pe hard, ultimul anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură.Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Are numai puțin de 4 finale in 2023. La United cup a pierdut surprinzător cu Norrie, însă apoi a fost imperial în meciurile cu Fritz, Djokovic și Zverev. Este în cea mai bună perioadă a carierei, a întrat în top 10, iar aici a trecut de Raonic, Arnaldi și Coboli.

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Vine după un an bun, cu 2 titluri câștigate la Monte Carlo și Bastad, alte 2 finale pierdute la Halle si Shanghai și o nouă participare la Turneul Campionilor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong și se anunță unul dintre favoriții la fazele finale. Aici a trecut neașteptat de greu de Seyboth Wild, însă contra lui Eubanks și Korda a fost dominant și nu și a pierdut serviciul nici măcar odată.

Văd un meci extrem de spectaculos și echilibrat între doi dintre cei mai în formă jucători din circuit, de Minaur si Rublev. Ambii sunt jucători de top 10 și trebuie sa demonstreze la nivel de GS, anul acesta având o șansă bună la fazele finale. Acest pronostic iese lejer și în 4 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.55
Alex De Minaur vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 2.87
Profit: 14.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro