Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

Superbet

Fenerbahce și Samsunspor se înfruntă astăzi, de la ora 15:00, în runda cu numărul 21 din prima ligă a Turciei. Fenerbahce nu a mai cucerit campionatul în Turcia din 2014. În vară, conducerea a schimbat strategia. A renunțat la antrenorii străini și a apelat la İsmail Kartal, un om de-ai casei. Au fost investite zeci de milioane de euro în transferuri, lotul conține nume mari, precum Livakovic, Bonucci sau Dzeko, iar rezultatele sunt în consecință. Fenerbahce e prima după primele 20 de etape. Are un avans de două puncte față de marea rivală Galatasaray.

Samsunspor este o nou-promovată care va avea mari emoții în atingerea obiectivului, rămânerea în prima ligă. A strâns 21 de puncte și este la egalitate cu Gaziantep, echipa aflată pe primul loc retrogradabil. S-au investit câteva milioane de euro și aici, s-a apelat la antrenorul Markus Gisdol, dar lotul e în continuare departe de așteptările fanilor. În acest debut de an 2024, echipa e decimată. Accidentaților li s-au adăugat fotbaliștii convocați la Cupa Africii pe Națiuni. Lista e deschisă de Olivier Ntcham, cel mai valoros jucător și marcator 4 goluri în acest campionat. 

cota2.ro

• 57 de goluri a marcat Fenerbahce în primele 20 de etape, de departe cel mai bun atac din Turcia

• Edin Dzeko, atacantul lui Fenerbahce, este golgeterul campionatului. A marcat 17 goluri! Întreaga echipă Samsunspor a înscris 23

• Fenerbahce a jucat 4 meciuri oficiale în anul 2024. Golaverajul e năucitor, 19 goluri marcate și doar 2 primite

• Fenerbahce a câștigat cu 2-0 meciul direct din turul campionatului

• Fenerbahce a dominat autoritar partida din tur: 60% posesie, 13-5 ocazii de gol, 6-1 șuturi pe poartă, 5-2 cornere

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Fenerbahce este @1.22.

---------------------------------------------

Volos și PAOK Salonic sunt adversare astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 19 din prima ligă a Greciei. Volos este un club fără o mare tradiție, fără un buget impresionant și care are mai emoții pentru salvarea de la retrogradare. A rezistat 4 sezoane consecutive pe prima scenă, dar acum situația e mai complicată ca niciodată. Antrenorul Ángel López, instalat în noiembrie 2023, trebuie să improvizeze în toate compartimentele, lotul fiind decimat de accidentări. În aceste condiții, poziția din clasament nu miră pe nimeni. Volos este antepenultima, cu doar 14 puncte obținute în 16 runde.

Răzvan Lucescu are un nou sezon istoric la PAOK. Antrenorul român este deja o legendă la Salonic datorită titlului cucerit în 2019, doar al treilea din istoria clubului. Stagiunea actuală promite multe. PAOK și-a câștigat grupa din Conference League și este prima în campionat, cu 41 de puncte. Performanța este cu atât mai mare cu cât bătălia la vârf este mai aprigă ca niciodată. Olympiakos, Panathinaikos și AEK și-au propus la rândul lor prima poziție. 

• PAOK are cel mai bun atac din Grecia, 48 de goluri marcate în 18 runde 

• PAOK are și cea mai bună defensivă, doar 13 goluri încasate 

• Volos este la polul opus, cea mai proastă ofensivă, 16 goluri înscrise 

• PAOK a câștigat ultimele 9 meciuri directe contra lui Volos. Formația lui Răzvan Lucescu nu a încasat gol în precedentele 4 dispute 

• PAOK și Volos s-au înfruntat de două ori în ultimele 6 săptămâni, în optimile Cupei Greciei. Trupa din Salonic s-a impus cu 1-0 și 2-0

• 4.9 cornere/meci a obținut PAOK în acest sezon. Volos are o medie net inferioară, doar 3.1 lovituri de la colțul terenului/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui PAOK este 1.40.

---------------------------------------

Ajax și RKC Waalwijk se înfruntă astăzi, de la ora 17:45, în etapa cu numărul 18 din Eredivisie. Ajax a avut cel mai slab start de sezon din istorie. A stat etape bune în zona retrogradării, dar situația s-a îmbunătățit odată cu instalarea experimentatului John van 't Schip pe banca tehnică. „Lăncierii” au urcat până pe locul 5. O victorie astăzi i-ar apropia la 6 puncte de podium și de poziția care duce în preliminariile ediției următoare din Liga Campionilor. Iarna a fost productivă în mercato. Trupa din Amsterdam a adus un jucător cu mare experiență, pe Jordan Henderson, fostul căpitan al lui Liverpool. 

RKC Waalwijk este un club obișnuit cu suferința. An de an tremură pentru salvarea de la retrogradare. Situația nu e diferită nici în actuala ediție de campionat. Cu un lot cotat la doar 13 milioane de euro, antrenorul Henk Fraser a obținut 14 puncte în primele 16 etape. Oaspeții de astăzi ocupă penultima poziție, una care duce la barajul pentru menținerea în Eredivisie. 

• 38 de goluri a marcat Ajax în acest campionat. Waalwijk a înscris doar 16

• Ajax a câștigat ultimele 11 meciuri disputate contra lui Waalwijk

• Ajax are 2 jucători în top 10 golgeteri din Eredivisie: Brobbey (9 goluri) și Bergwijn (7 goluri)

• 60.1% este posesia medie a lui Ajax în acest sezon. Waalwijk are o medie de 48%

• 16.76 ocazii de gol/meci și-a creat Ajax în actuala stagiune. Waalwijk are 12 oportunități/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Ajax este 1.25.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fenerbahce vs Samsunspor
Pronostic:
1
Cota
1.22
Volos vs PAOK
Pronostic:
2
Cota
1.40
Ajax vs Waalwijk
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro