Ponturi Pariuri Fotbal Bournemouth vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

BOURNEMOUTH - LIVERPOOL

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe ”Vitality Stadium”, Bournemouth primeste vizita celor de la Liverpool, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 21, din Premier League. 

”Cormoranii” conduc ierarhia din Anglia, insa meciul cu Bournemouth, echipa aflata pe pozitia a 12-a, se anunta unul destul de dificil, iar acest lucru se datoreaza formei excelente prin care trece echipa lui Iraola. Liverpool are 4 succese consecutive in ultimele patru meciuri jucate in toate competitiile, insa Jurgen Klopp are probleme importante de efectiv! Tehnicianul german are fundasii laterali accidentati, iar Salah si Endo lipsesc dupa ce au fost convocati la primele reprezentative. De partea cealalta, in afara de Semenyo (convocat la nationala) si Senesi (cumul cartonase), Bournemouth se poate baza pe ”nucleul” din primul 11, ceilalti absenti avand accidentari de lunga durata, cu evolutii putine sau deloc in aceasta editie de campionat. In ultimul joc direct, disputat chiar pe ”Vitality Stadium”, Liverpool s-a impus in fata celor de la Bournemouth cu scorul de 2-1, insa dupa un meci foarte greu, in care raportul ocaziilor a fost intr-o balanta perfecta, 16-16. 

cota2.ro

Dominic Solanke e principalul marcator al celor de la Bournemouth, in acest sezon de Premier League, clasandu-se pe pozitia a treia si in clasamentul golgeterul din aceasta competitie, la egalitate de goluri cu atacantul celor de la Tottenham, Heung-Min Son, ambii cu cate 12 reusite. Atacantul englez al ”cireselor” are o medie uriasa, in acest sezon, de 3.50 ocazii de gol per 90 de minute de joc, dar si o medie excelenta de 1.22 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Solanke si-a creat cel putin doua ocazii de gol in 18 din cele 19 meciuri jucate in aceasta editie de campionat, iar in ultima etapa, in partida disputata pe terenul celor de la Tottenham, acesta si-a creat numai putin de 9 oportunitati de a marca, reusind sa si cadreze doua suturi pe spatiul portii aparate de Vicario. Ma astept ca Solanke sa reuseasca cel putin un sut pe poarta lui Alisson si nu oricum, ci cu piciorul sau de baza. Desi are o detenta destul de buna, Solanke a reusit sa cadreze doar 5 suturi cu capul, bifand totusi doua reusite. Piciorul stang e destul de imprecis, avand in vedere ca in acest sezon a bifat doar doua suturi in urma executiilor in care a folosit piciorul mai slab (14). Jumatate din ocaziile din acest sezon, respectiv 9 din cele 12 goluri, le-a reusit in urma executiilor cu piciorul drept.

Pontul meu pentru meciul Bournemouth - Liverpool este ”Dominic Solanke 1+ suturi pe poarta cu piciorul drept”, la o cota de 2.30, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bournemouth vs Liverpool
Pronostic:
Dominic Solanke 1+ suturi pe poarta cu piciorul drept
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro