Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Farul

Superbet

Meciul zilei de duminică din SuperLigă se joacă la Craiova, acolo unde Universitatea primește vizita celor de la Farul Constanța, într-o partidă care contează pentru runda cu numărul 22.

Înaintea fluierului de start, de la 20:00, Craiova ocupă locul 4, cu 34 de puncte, dar o poate depăși, din nou, pe Rapid, în cazul unui succes. De cealaltă parte, Farul e pe locul 8, cu 30 de puncte, însă poate reveni pe loc de playoff dacă pleacă învingătoare de pe ”Oblemenco”.

cota2.ro

Atât oltenii cât și ”marinarii” au încheiat modest anul 2023. Craiova n-a câștigat în ultimele 3 etape, bifând două remize și un eșec, în timp ce campioana en-titre n-are nici ea victorie în ultimele 2 etape, cu 2 remize consecutive.

  • Universitatea Craiova și Farul s-au întâlnit, recent, în Cupa României, iar oltenii s-au impus clar: 4-0! De menționat că Farul nu mai avea nicio șansă la calificare la ora acelui joc, iar Hagi a folosit o echipă formată din mai multe rezerve;
  • În meciul tur, de la Ovidiu, Farul s-a impus cu 2-0;
  • Ultimul meci direct jucat cu Univ. Craiova în postura de gazdă s-a terminat la egalitate, 1-1;
  • Ultima victorie a oltenilor, în campionat, în fața Farului e din 2022, succes cu 4-3, când pe banca Universității se afla Mirel Rădoi, iar meciul s-a disputat la Severin.

În ultimele 8 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată minimum 2 goluri! În 2023, Farul stă mult mai bine din duelurile cu Craiova: 3 victorii - 1 remiză și 1 victorie a oltenilor, cea din Cupa României.

  • Craiova stă foarte bine la meciurile de pe teren propriu: 6 victorii - 3 egaluri și 1 singur eșec;
  • Farul are probleme la meciurile din deplasare: 4 victorii - 1 remiză - 5 eșecuri. Trupa lui Hagi a încasat 19 goluri în cele 10 meciuri jucate pe teren străin în acest sezon, dar a și marcat de 13 ori.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs Farul
Pronostic:
1 și Peste 1,5 goluri
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro