Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETANO

Continuăm avancronicile de la Australian Open cu două meciuri tari de la masculin care sperăm să ne aducă profit. Aveți mai jos detalii despre jucători si cum văd eu meciurile. 

Alexander Zverev - Cameron Norrie 

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 6 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant și dă încă senzația că îi este teamă să forțeze. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle si titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Zverev. Aici vine în forma maxima după ce a adus țării sale United Cup și i-a bătut pe rand pe Kopfer, Klein și Michelsen.

În vârstă de 27 de ani, britanicul Cameron Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimii doi ani, reușind să câștige 5 titluri și să joace alte 7 finale începând cu anul.2021. Norrie este bun pe toate suprafețele, servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Anul trecut are semifinale la Wimbledon și sferturi la US Open și a obținut victorii cu toți jucătorii de top din circuit, performanțe care spun multe despre nivelul său. A început anul cu 3 finale, la Auckland a pierdut cu Gasquet, la Buenos Aires contra lui Alcaraz, însă după doar o săptămână si-a luat revanșa împotriva acestuia în finala de la Rio de Janeiro. Totuși, in ultima perioadă a părut in scădere de formă, insa ramane un jucător periculos. Aici a trecut de Varillas, Zeppieri și Ruud, ultimul fiind de departe cel mai bun meci făcut de el în ultima perioadă.

Zverev l-a bătut mereu categoric pe Norrie, englezul nefiind capabil să îl ia nici măcar un set in cele 4 întâlniri directe. Acum Norrie vine dupa un meci foarte bun contra lui Ruud, însă norvegianul este un alt tip de jucător fata de Sascha. Cred ca dacă va adopta același stil și va veni mult la fileu nu va avea șanse, Zverev având un passing de top.

Miomir Kecmanovic - Carlos Alcaraz

Miomir Kecmanovic este un jucător sârb de 24 ani, clasat pe locul 60 ATP. El este în apogeul carierei și un jucător care promite destul de mult in viitorul apropiat. În 2024 are finală la Delray Beach unde a pierdut cu Fritz, și la Estoril unde a fost invins de Ruud, semifinale la Stockholm dar și destule eliminări în primul tur, la Australian Open, Dallas , Acapulco. Indian Wells, Roland Garros, Basel, Paris ori Sofia. La Wimbledon a ajuns până in turul 3 anul trecut fiind invins de Djokovic, iar la US Open s-a făcut de ras în fata lui Varillas. Acum pare reintrat in formă, iar aici a trecut de Watanuki, Struff și Tommy Paul.

Carlos Alcaraz este la doar 20 ani un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. În 2023 a castigat 6 titluri, inclusiv cel de la Wimbledon când l-a învins in finala chiar pe Djokovic la capătul unui meci extraordinar. Vine aici după o perioadă mai slaba in care nu a putut sa își păstreze titlul la US Open, pierzând si poziția de lider mondial, iar la Beijing, Shanghai, Paris si Turneul Campionilor a fost învins de Sinner, Dimitrov,Safiulin, Zverev și Djokovic. Aici i-a bătut pe Gasquet, Sonego și Shang fiind dominant.

Reiterez ca Alcaraz este singurul jucător capabil sa îl bata pe Djokovic intr-un meci cu miză și nu se poate împiedica de Kecmanovic. Sârbul a stat foarte mult pe teren, a salvat mingi de meci și cu Struff și cu Tommy Paul, insa acum întâlnește un jucător de alt calibru. Vad un meci câștigat ușor de Carlos, stilul lui Kecmanovic fiind pe placul lui, un jucător de uzură, fără lovituri foarte puternice.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Cameron Norrie
Pronostic:
Zverev -1.5 seturi
Cota
1.55
Miomir Kecmanovic vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Victorie Alcaraz 3-0
Cota
1.55
Cota finala: 2.40
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro