Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

FCSB și UTA sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Superligă. FCSB are toate motivele să spere la cucerirea titlului de campioană. E lider detașat în Superligă, 8 puncte și un meci în minus față de CFR Cluj și Rapid. Gigi Becali a reușit și câteva transferuri interesante în perioada de mercato din iarnă. I-a adus pe Baba Alhassan (Hermannstadt), Luis Phelipe (Poli Iași) și Nana Antwi (Urartu). Primii doi s-au mișcat bine în cantonamentul din Antalya și vor fi titulari. Cel puțin așa a anunțat finanțatorul. Apropo de stagiul de pregătire, lucrurile au mers perfect. Niciun fotbalist nu s-a accidentat, iar FCSB a câștigat singurul meci amical disputat, 3-1 în fața lui LASK Linz, echipă cu pretenții din Austria. Golurile au fost marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman și David Miculescu. 

UTA trece printr-o nouă reconstrucție din temelii, așa cum a obișnuit Mircea Rednic în fiecare perioadă de mercato. În condițiile în care 8 fotbaliști au părăsit echipa, e imposibil de închegat o formulă competitivă într-un timp atât de scurt. Nu sunt singurele probleme. Florin Iacob, portarul titular al arădenilor, a suferit o accidentare la spate și nu a făcut deplasarea la București. Godberg Cooper, principalul atacant din prima parte a sezonului, s-a întors cu kilograme în plus din vacanță și a fost băgat în ședință de Rednic. Peste toate vine și presiunea clasamentului. UTA a strâns 24 de puncte în primele 21 de runde și e la egalitate cu FC Voluntari, formație aflată pe loc de baraj.

cota2.ro

• FCSB are cel mai bun atac din Superligă, 38 de goluri marcate. UTA a înscris doar 23

• FCSB dă unul dintre golgeterii campionatului. Darius Olaru a marcat 10 goluri, la fel ca Eduard Florescu de la Botoșani

• UTA a revenit în Superligă în 2020. Din acel moment a pierdut toate cele 3 meciuri jucate pe terenul lui FCSB

• 55.3% este posesia medie a celor de la FCSB în acest sezon. UTA e printre codașe, cu un procent mediu de 44.6%

• 5.86 șuturi pe poartă/meci a expediat FCSB în acest sezon, liderul ierarhiei din Superligă. UTA e penultima, cu doar 3.33 execuții cadrate/partidă

• 33.28 milioane de euro valorează lotul celor de la FCSB. UTA e cotată la 7.51 milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la FCSB este @1.45.

-----------------------------------

Leicester City și Ipswich Town se înfruntă în derby-ul cu rundei 28 din Championship, astăzi, de la ora 22:00. Leicester a picat sezonul trecut din Premier League, dar a păstrat lotul aproape intact. În aceste condiții, era firesc ca elevii lui Enzo Maresca să fie favoriți la revenirea imediată. „Vulpile” conduc detașat ierarhia din Championship, cu 65 de puncte, un avans de 7 lungimi față de urmăritoare. Dacă multe formații din Anglia sunt încurcate de Cupa Africii pe Națiuni, Leicester e linștită. A trimis un singur fotbalist la competiția momentului, pe nigerianul Kelechi Iheanacho.

Ipswich Town e revelația campionatului. Venită din League One, a avut un start de vis în liga secundă. În perioada sărbătorilor de iarnă a pierdut din turație, dar încă este într-o poziție nesperată de bună. Împarte locul 2, unul direct promovabil, cu Southampton. Ispwich are meciul de astăzi restant, iar antrenorul Kieran McKenna, în vârstă de 37 de ani și văzut de mulți drept un geniu al tacticii, este optimist. Mai ales că formația lui a întrerupt seria negativă runda trecută, în victoria 2-1 contra lui Sunderland. Ipswich nu are niciun absent din cauza Cupei Africii.

• Leicester și Ipswich Town au remizat în meciul direct din turul campionatului, scor 1-1

• ultimele 3 meciuri disputate de Leicester au fost GG

• Leicester are cel mai bun atac din Championship, 55 de goluri marcate. Ipswich are a treia ofensivă, 50 de goluri înscrise

• în 16 dintre cele 27 de meciuri jucate de Ipswich s-au marcat peste 2.5 goluri

• 15.41 ocazii de gol/meci și-a creat Ipswich în acest sezon. Doar Southampton și Leeds au medii mai bune

• Leicester impresionează prin eficiența arătată. E liderul detașat al ierarhiei, 14% dintre ocazii create fiind transformate în goluri.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Leicester - Ipswich Town este @1.47. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs UTA
Pronostic:
1
Cota
1.45
Leicester vs Ipswich
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.13
Profit: 5.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro