Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Andrey Rublev

BETFAIR EXCHANGE

În a doua partida a zilei pe tabloul masculin, pe Rod Laver Arena din Melbourne, avem meciul din sferturile de finală Australian Open 2024, între Jannik Sinner și Andrey Rublev. Vedeți mai jos pronosticul meu.

Jannik Sinner a confirmat asteptarile si forma buna din ultima perioada si a ajuns in sferturile de finală fără să piardă set. La doar 21 ani, aflat pe locul 4 ATP, el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 10 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. În 2023 a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu primii 3 clasati in circuitul ATP. Aici vine după o serie incredibilă de 20 victorii în ultimele 22 partide pe hard, a adus Italiei Cupa Davis, iar în primele tururi a trecut de Van de Zandschulp, DeJong, Baez și Khachanov.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Vine după un an bun, cu 2 titluri câștigate la Monte Carlo și Bastad, alte 2 finale pierdute la Halle si Shanghai și o nouă participare la Turneul Campionilor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong și se anunță unul dintre favoriții la fazele finale. Aici a trecut neașteptat de greu de Seyboth Wild, însă contra lui Eubanks și Korda a fost dominant și nu și a pierdut serviciul nici măcar odată. Meciul din optimi a fost însă un thriller în care a trecut de la agonie la extaz cu De Minaur, fiind superior fizic in setul decisiv.

Sinner este jucătorul momentului și este evident favorit, însă în niciun caz nu îl vad pe Rublev victimă sigură. Andrey este extrem de orgolios și așa cum îl știm se va agăța de orice punct pentru a prelungi meciul. Rusul servește bine și este greu de crezut ca va fi break-uit de prea multe ori. Presiunea este pe Sinner, iar eu vad un meci mai lung și mai echilibrat decât anticipează bookmakerii. Merg pe over.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jannik Sinner vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 36.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro