Ponturi Pariuri Hochei Edmonton Oilers vs Columbus Blue Jackets

BETANO

EDMONTON OILERS - COLUMBUS BLUE JACKETS

Maine dimineata, de la ora 04:00, pe ”Rogers Place Arena”, Edmonton Oilers primeste vizita celor de la Columbus Blue Jackets, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 46 din National Hockey League.

Formatia canadianului Kris Knoblauch ocupa pozitia a 6-a in Conferinta de Vest, cu 53 de puncte acumulate in cele 42 de jocuri disputate in NHL. Edmonton Oilers trece printr-o forma excelenta, cu 13 victorii consecutive, dintre care doua obtinute in overtime, iar una la penalty-uri. De partea cealalta, Columbus Blue Jackets ocupa penultimul loc in Conferinta de Est, cu 37 de puncte acumulate dupa 47 de partide. Formatia lui Vincent Pascal are trei victorii in ultimele 12 meciuri jucate in NHL, insa toate obtinute fie in overtime, respectiv penalty-uri. Edmonton Oilers este formatia cu cea mai mare medie de suturi per meci din NHL (34.3), iar in cele 20 de meciuri disputate pe propria arena a reusit sa puncteze de 75 de ori, acumuland numai putin de 27 de puncte. Adversara din aceasta runda ”detine” a treia cea mai mare medie de suturi primite per meci (33.8), iar in cele 19 deplasari din acest sezon a incasat numai putin de 75 de goluri, acumuland doar 15 puncte. 

cota2.ro

Connor McDavid a bifat numai putin de 59 de puncte in acest sezon de NHL, bifand 16 goluri si numai putin de 43 de assist-uri. Centralul canadian este la al 8-lea sezon in tricoul celor de la Oilers si vine dupa o editie precedenta de exceptie, in care a fost cel mai bun jucator din NHL, in sezonul regular, cu 64 de goluri si 89 de assist-uri bifate. In ultimele 12 meciuri jucate pe ”Rogers Place Arena”, Connor McDavid a reusit sa bifeze cel putin un assist, lucru care este foarte probabil sa-l bifeze si azi, tinand cont ca a reusit acest lucru si in ultimele 10 partide directe. Consider ca poate reusi mai mult decat un assist in aceasta noapte, ba chiar am incredere ca poate incheia partida cu minim doua-trei puncte de partea sa.

Pontul meu pentru meciul Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets este ”Connor McDavid 1+ assist-uri & Connor McDavid 2+ puncte”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei Bet Builder.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Edmonton Oilers vs Columbus Blue Jackets
Pronostic:
Connor McDavid 1+ assist-uri & Connor McDavid 2+ puncte
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro