Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz

BETANO

Ultimul sfert de finală de la Australian Open pare a fi chiar capul de afiș și ii pune față în față pe Carlos Alcaraz și Alexander Zverev. Vedeți mai jos pronosticul meu. 

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 6 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant și dă încă senzația că îi este teamă să forțeze. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle si titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Zverev. Aici vine în forma maxima după ce a adus țării sale United Cup și i-a bătut pe rand pe Koepfer, Klein, Michelsen si Norrie, de două ori având nevoie de supertiebreak.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este un jucător de doar 20 ani din Spania,momentan pe locul 2 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. În 2023 a castigat 6 titluri, inclusiv cel de la Wimbledon când l-a învins in finala chiar pe Djokovic la capătul unui meci extraordinar. Vine aici după o perioadă mai slaba in care nu a putut sa își păstreze titlul la US Open, pierzând si poziția de lider mondial, iar la Beijing, Shanghai, Paris si Turneul Campionilor a fost învins de Sinner, Dimitrov,Safiulin, Zverev și Djokovic. Aici i-a bătut pe Gasquet, Sonego, Shang si Kecmanovic fiind dominant și arătând impecabil.

Dacă la retur este considerat de mulți drept cel mai bun jucător din circuit, Alcaraz a progresat foarte mult in ultimul timp și la serviciu și a început să trimită destul de mulți ași. În meciul direct de la Turneul Campionilor i-a trimis 11 asi lui Zverev in 3 seturi, iar aici în singurul meci ceva mai lung a trimis 12 ași cu Sonego, jucător ce primește extrem de greu ași Zverev este mult mai obosit, are 2 meciuri de peste 4 ore și uneori este pasiv la retur, mai ales în game-urile in care are dezavantaj clar. Aici a primit 8 ași de la Koepfer, 13 de la Klein și 10 de Norrie, jucători cu un serviciu sub Alcaraz. Cota pentru Alcaraz peste 7.5 ași este foarte bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Carlos Alcaraz - peste 7.5 asi
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro