Ponturi Pariuri Fotbal Fulham vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

FULHAM - LIVERPOOL

In aceasta seara, de la ora 22:0, pe ”Craven Cottage”, Fulham primeste vizita celor de la Liverpool, intr-un meci din cadrul semifinalelor EFL Cup.

Cele doua formatii s-au intalnit in urma cu doua saptamani, in partida tur din aceasta faza a competitiei, meci incheiat cu succesul celor de la Liverpool, scor 2-1. ”The Whites” au reusit sa deblocheze tabela in minutul 19, prin brazilianul Willian, dupa o ”balbaiala” in defensiva ”cormoranilor”. Dupa atacurile in valuri din partea secunda, Curtis Jones a reusit sa restabileasca egalitatea dupa un sut de la 20 de metri, deviat decisiv de Adarabioyo in plasa portii lui Leno. Trei minute mai tarziu, Cody Gakpo avea sa inchida tabela cu o executie simpla din apropierea punctului de la 11 metri, in urma unui assist perfect al lui Darwin Nunez.

cota2.ro

Trupa lui Jurgen Klopp conduce ierarhia din Premier League, acestia fiind calificati in 16-imile FA Cup, respectiv optimile UEFA Europa League. ”Cormoranii” au prima sansa la calificarea in Finala EFL Cup, insa Fulham nu e o echipa de neglijat, mai ales ca pe propriul teren au reusit meciuri foarte bune in acest sezon. In ultimul act este deja calificata Chelsea, dupa recitalul de seara trecuta contra celor de la Middlesbrough, scor 6-1. Fulham a marcat in ultimele 8 jocuri de pe propriul teren contra celor de la Liverpool, ultimele 5 partide incheindu-se cu reusite de ambele parti. 

Alexis Mac Allister a avut o evolutie buna in partida tur, in care a reusit sa-si creeze si trei oportunitati de a marca. Mijlocasul argentinian s-a integrat perfect in primul 11 al lui Liverpool, lucru pe care-l putem remarca foarte usor prin cifrele acestuia din aceasta editie de campionat. Mac Allister are o medie de 1.72 faulturi comise per 90 de minute in acest sezon de Premier League, iar in jocul de pe ”Anfield” a bifat 3 tackling-uri, faultand de doua ori. In conditiile in care Liverpool este echipa cu a 5-a cea mai mare medie de faulturi comise in deplasare, iar Fulham a 6-a cea mai faultata echipa de pe propriul teren, iar in zona sa de actiune activeaza Pereira si Palhinha, cred ca argentinianul o sa-l faca pe Simon Hooper sa fluiere cel putin o data in favoarea gazdelor. 

Willian nu prea a fost pe placul lui Marco Silva in aceasta editie, insa atunci cand tehnicianul portughez a contat pe el, acesta nu a dezamagit. Brazilianul a marcat golul echipei sale din partida tur, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. In aceasta editie de Premier League, Willian a inregistrat o medie de 2.15 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 2.78 ocazii de gol per 90 de minute de joc in meciurile echipei sale de pe teren propriu. Anticipez cateva actiuni promitatoare ale acestuia in meciul din aceasta seara, in conditiile in care Trent Alexander-Arnold lipseste, iar pe acea pozitie o sa joace, cel mai probabil, Conor Bradley, un pusti de doar 20 de ani. In tur a fost depasit de trei ori de Willian si ma astept ca si in aceasta seara sa aiba probleme, iar ”wingerul” lui Fulham sa-si creeze minim o ocazie de gol.

Ibrahima Konate a fost titular doar in 10 partide din acest sezon de Premier League, in locul acestuia fiind preferati fie Quansah, fie Matip. Totusi, Klopp a mizat pe fundasul francez in ultimele meciuri, iar acesta a avut evolutii constant bune, obtinand calificative foarte bune fiecare joc. Konate are o medie de 82 de pase per 90 de minute in acest sezon, iar in partida de pe ”Anfield”, din urma cu doua saptamani, acesta a bifat numai putin de 106 pase. Klopp prefera constructia de la nivelul fundasilor, iar in aceasta editie de campionat, ”cormoranii” se claseaza pe locul 3 la acest capitol, cu o medie de 573.8 pase per meci. In ultimele 6 deplasari din Premier League, Liverpool a bifat 3.543 de pase, iar Konate, titular in trei dintre acestea, a inregistrat o medie de 100.6 pase per meci.

Pontul meu pentru meciul Fulham - Liverpool este ”Alexis Mac Allister 1+ faulturi comise & Willian 1+ suturi & Ibrahima Konate 70+ pase”, la o cota de 1.93, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fulham vs Liverpool
Pronostic:
Alexis Mac Allister 1+ faulturi comise & Willian 1+ suturi & Ibrahima Konate 70+ pase
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro