Ponturi Pariuri Tenis Aryna Sabalenka vs Coco Gauff

BETANO

Cine va câștiga această semifinală pornește cu șanse imense de a câștiga al doilea trofeu de mare șlem al carierei, iar în cele ce urmează vedeți avancronica meciului Gauff - Sabalenka. Meciul începe la ora 10:30 pe Rod Laver Arena din Melbourne.

La doar 19 ani, Cori Gauff a castigat deja primul mare șlem al carierei, iar multi se așteaptă ca împreuna cu Alcaraz sa domine tenisul in următorii ani. Ea este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în doua finale de mare șlem. Specialiștii se așteptau ca ea să crească mult în 2023 si nu a dezamagit. A câștigat titlu la Auckland, titlu la Washington, titlu la Cincinnati si in general evolutii bune la toate turneele la care a participat. Jucătoarea din SUA este bună pe toate suprafețele, servește bine si este agresivă la retur, creându-si des avantaj încă de la prima minge. A început perfect anul 2024, are 10 victorii din 10 meciuri și doar 2 seturi pierdute din 22. Aici a trecut de Schmiedlova, Dolehide, Parks, French și Kostyuk.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este campioana en-titre de aici si favorita nr.2 la trofeu. Sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoarea anului 2023 fara discuții, reușind să câștige titluri la Adelaide și Madrid, dar mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 3 finale, la US Open, Indian Wells și Stuttgart, semifinale la Wimbledon si Roland Garros, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Pe hard, stilul său este dominant, pentru că reușește să își creeze un mare avantaj cu serviciul si sa câștige multe puncte ușoare. A fost incredibilă aici și a învins fără drept de apel toate adversarele fără să piardă nici măcar un set. A trecut de Seidel, Fruhvirtova, Tsurenko, Anisimova și Krejcikova.

Mă aștept la un meci pe cinste între doua dintre cele mai bune sportive din circuitul WTA, câștigătoare de mare șlem și jucătoare ce cu siguranță vor mai marca circuitul în următorii ani. Setea de revanșă a Arynei Sabalenka este mare după finala pierdută la US Open, iar la cum a jucat aici pare invincibilă. Gauff a avut probleme mari cu Kostyuk în semifinale când si-a pierdut serviciul de 7 ori, dublu față de game-uri pierdute de Sabalenka pe propriul serviciu în tot turneul. Merg pe Aryna care pare intr-o formă excelentă la serviciu, însă nu va avea un meci simplu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aryna Sabalenka vs Coco Gauff
Pronostic:
Victorie Sabalenka & peste 20.5 game-uri
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: 13.95
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro