Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Sevilla

UNIBET

Atletico Madrid și Sevilla se întâlnesc azi, de la 22:00, în sferturile de finală ale Cupei Regelui! E perioada în care spaniolii și-au jucat atât Supercupa, în format de 4, în Arabia Saudită, iar acum se alternează meciurile din cupă cu cele din campionat.

Partida dintre Atleti și Sevilla ar putea să fie prima în care Horațiu Moldovan, portar transferat de la Rapid, să fie inclus în lotul reținut de Diego Simeone. E de așteptat ca goalkeeperul echipei naționale a României să fie mai degrabă soluția lui Atletico Madrid pentru jocurile din plan secund.

cota2.ro

  • După ce a pierdut semifinala din Supercupa Spaniei contra lui Real Madrid, Atletico și-a luat revanșa în fața rivalei din oraș în meciul din Cupa Spaniei. Ambele dueluri au avut nevoie de prelungiri pentru a se stabili câștigătoarea;
  • Până la duelul cu Sevilla de azi, Atletico Madrid și-a făcut datoria și în campionat: succes cu 1-0 în deplasarea de la Granada;
  • De cealaltă parte, Sevilla a trecut de Getafe în turul precedent, dar apoi a fost scurtcircuitată de liderul Girona în campionat, înfrângere 1-5.

La nivel de întâlniri directe, echipa pregătită de Diego Simeone domină ultimii ani! Din 2022 încoace, Atletico Madrid a câștigat 3 dintre cele 4 dueluri cu Sevilla, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate, 1-1.

Ultima confruntare a avut loc chiar la finalul lui 2023, când Atletico Madrid a câștigat cu 1-0, pe teren propriu:

  • Pentru că pariul nostru de azi merge în zona disciplinară, la cel mai recent duel a plouat cu faulturi, cartonașe galbene și s-a acordat și un cartonaș roșu;
  • 31 de faulturi au fost numărate în total, dintre care 19 au fost făcute de oaspeții din Sevilla;
  • 12,7 faulturi / meci - aceasta este media faulturilor celor de la Sevilla în actuala stagiune;
  • 12,1 faulturi / meci - media faulturilor făcute de Sevilla la meciurile disputate în deplasare;
  • 11 faulturi a provocat Sevilla la penultima vizită la Madrid, contra lui Atletico, într-un meci unde elevii lui Cholo Simeone au câștigat cu 6-1.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atletico Madrid vs Sevilla
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Sevilla
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro