Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Alexander Zverev

BETANO

A doua semifinală de la Australian Open se dispută pe Rod Laver Arena și ii aduce față în față pe Daniil Medvedev și Alexander Zverev. Vedeți mai jos detalii despre jucători si un nou pronostic ce sper să vă aducă profit. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El a fost intr-o puternică revenire de formă în 2023 si a jucat numai puțin de 9 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. În primul tur a profitat de abandonul lui Atmane,iar apoi a trecut pe rand de Ruusuvuori, Auger Alliasime, Borges si Hurkacz.

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 6 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant și dă încă senzația că îi este teamă să forțeze. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle si titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Rublev. Aici vine în forma maxima după ce a adus țării sale United Cup și i-a bătut pe rand pe  Koepfer, Klein, Michelsen si Norrie, de două ori având nevoie de supertiebreak. În sferturi a făcut cel mai bun meci al ultimilor ani și l-a bătut pe Alcaraz.

Acesta devine un clasic al circuitului, cei doi find mari rivali ce nu se simpatizează deloc și se atacă mereu prin declarații. Zverev pare la nivelul lui maxim, însă Daniil este genul de jucător pe care nu îți dorești să îl întâlnești niciodată, stilul lui defensiv prin care scoate din minți orice adversar fiind binecunoscut. Medvedev a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri directe, ultimele 2 pe hard fără sa piardă set, iar eu cred ca are un avantaj psihologic în fața lui Sascha. Voi merge pe el și astăzi, evident cu un over care să ne dea o cotă excelentă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Alexander Zverev
Pronostic:
Medvedev & over 31.5 game-uri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 8.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro