Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.15

Fortuna

Pentru ziua de vineri am așezat pe biletul nostru două partide, toate cu ponturi din zona de goluri, dar cu așteptări total diferite.

Din SuperLigă, acolo unde începe etapa a 23-a, avem încredere totală într-o partidă spectaculoasă între Farul și FCU Craiova, în timp ce din La Liga ne așteptăm la echilibru și multă luptă între Almeria și Alaves.

cota2.ro

FARUL - FCU CRAIOVA (20:00) - Farul pornește runda a 23-a de pe loc de playoff și acolo are și în plan să rămână. ”Marinarii” au 33 de puncte, la egalitate cu Sepsi, locul 5, și cu un punct mai mult față de U Cluj, prima sub linie, locul 7.

De cealaltă parte, FCU Craiova a pierdut victoria incredibil cu Rapid, de la 3-1 la 4-3, iar acum oltenii încearcă să recupereze deficitul într-o altă deplasare complicată, la Ovidiu.

  • În tur, FCU Craiova a dezmembrat-o pe Farul: victorie cu 4-0! Totuși, la ultimul direct de la Ovidiu, Farul a câștigat, scor 2-1;
  • De altfel, în 4 dintre ultimele 5 meciuri am avut goluri marcate în ambele porți! Iar tot 4 dintre ultimele 5 meciuri au avut și minimum 3 reușite pe tabelă;
  • 32 de goluri a marcat Farul în 22 de meciuri, perioadă în care a încasat tot 32 de goluri;
  • 36 de goluri a marcat FCU Craiova în 22 de etape, perioadă în care a încasat 37 de goluri.

ALMERIA - ALAVES (22:00) - Dacă din competiția noastră sperăm să ne întoarcem cu goluri multe, vizita la meciul zilei din Spania s-ar putea să ne plictisească iremediabil. Etapa a 22-a va fi deschisă de Almeria și Alaves, două dintre echipele cu mari probleme în ceea ce privește jocul ofensiv.

  • Almeria e ultima clasată, cu doar 6 puncte, dar, surprinzător, are mai multe goluri marcate în comparație cu Alaves, echipă cu 23 de puncte, aflată pe poziția a 12-a;
  • 21 de goluri a înscris codașa din La Liga, primind 46 de goluri;
  • 19 goluri a marcat echipa lui Ianis Hagi, în 21 de etape, perioadă în care a primit 27 de goluri;
  • În tur, Alaves a câștigat în fața Almeriei, la limită, cum altfel?!, scor 1-0. A fost meciul în care Ianis Hagi a ratat un penalty, în prelungirile primei reprize, iar victoria gazdelor a venit în ultimele 10 minute regulamentare.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Farul vs FCU Craiova
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.85
Almeria vs Alaves
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 3.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro