Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

Hallescher FC și Mannheim sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 23 din al treilea eșalon fotbalistic al Germaniei. Hallescher FC, club înființat în anul 1900, a trăit momente glorioase înaintea reunificării Germaniei. A evoluat mult timp pe prima scenă a Germaniei de Est, apoi s-a prăbușit din cauza diferențelor economice mari. Nu a putut ține pasul cu formațiile bogate din Vest. A ajuns în ligile de amatori, revenind în al treilea eșalon în 2012. În cele 11 sezoane consecutive petrecute aici a fost aproape de promovare o singură dată, în 2019. Echipa este antrenată acum de sârbul Sreto Ristic. Chiar dacă practică un fotbal plăcut și are cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului, emoțiile retrogradării există. Hallescher e prima deasupra liniei, cu un avans de doar 3 puncte. 

Mannheim a avut la rândul ei suișuri și coborâșuri. A petrecut anii '80 în Bundesliga, apoi a întâmpinat probleme de ordin organizatoric. În 2010 a ajuns până în al 5-lea eșalon. Revenită în liga a 3-a, a terminat ultimele 4 sezoane în prima jumătate a clasamentului. S-a vrut mai mult, pe bancă a fost instalat Rüdiger Rehm, dar rezultatele sunt teribile. Mannheim e antepenultima în campionat, pe loc retrogradabil, cu 20 de puncte. 

cota2.ro

• ultimele 6 meciuri directe dintre Hallescher și Mannheim au fost GG

• cele două meciuri directe disputate în anul 2023 au fost câștigate de Mannheim: 3-2 și 4-1

• ultimele 7 meciuri jucate de Hallescher au fost GG

• în 18 dintre cele 21 de partide jucate de Hallescher în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• Hallescher are cea mai slabă defensivă din campionat, 44 de goluri primite

• Dominic Baumann, atacantul lui Hallescher, ocupă poziția secundă în clasamentul golgeterilor, cu 12 goluri.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Hallescher - Mannheim este @1.42.

------------------------

Farul Constanța și FCU Craiova se înfruntă în runda cu numărul 23 din Superligă, astăzi, de la ora 20:00. Campioana Farul are de tras serios pentru calificarea în play-off-ul actualei ediții. E pe locul 6 în acest moment, dar are un singur punct avans față de urmăritoarea U Cluj. Gică Hagi a pierdut oameni importanți în perioada de mercato din iarnă. A plecat Andrei Artean, cel mai experimentat om din linia mediană, dar și portarul Marian Aioani. Constănțenii nu au adus pe nimeni în locul goalkeeperului. I-au prelungit imediat contractul lui Alexandru Buzbuchi, semn că vor miza pe el. Buzbuchi a jucat doar 5 meciuri de campionat în ultimele 2 sezoane. 

FCU Craiova și-a propus la rândul ei calificarea în play-off. Încheiase anul 2023 pe val, cu 3 victorii consecutive, și se apropiase de obiectiv. Runda trecută, oltenii au suferit un șoc. Au condus cu 3-1 în Giulești, dar au fost învinși de Rapid cu 4-3. Adrian Mititelu s-a enervat teribil și l-a amenințat pe Giovanni Costantino cu demiterea. Antrenorul italian a făcut o treabă bună de la venirea în Superligă. A adus un plus la nivel de organizare și i-a readus pofta de fotbal lui Juan Bauza.

• Farul a început anul 2024 cu o splendoare de meci, victoria 2-1 de pe terenul celeilalte echipe din Craiova. A fost un partidă cu 33 de ocazii de gol și un raport de 6-6 al șuturilor pe poartă

• Aurelian Chițu, atacantul lui FCU Craiova, traversează un sezon de excepție. A marcat 9 goluri și a oferit 5 pase decisive

• 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre Farul și FCU Craiova au fost GG

• partida directă din turul campionatului a fost câștigată de FCU Craiova, scor 4-0 

• 14.68 ocazii de gol/meci și-a creat Farul în acest sezon. Doar CFR Cluj și Universitatea Craiova îi sunt superioare.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Farul - FCU Craiova este @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hallescher vs Mannheim
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Farul vs FCU 1948 Craiova
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro